1/10/2020

Junta de Govern

Coneixeu la Junta de Govern i l'equip directiu que conforma el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
 
Junta de Govern del CAATEEB. 2019-2023

Celestí Ventura Cisternas

President Col·legiat 3.837. Arquitecte tècnic i PDG per EADA. És fill de la Vila de Gràcia i viu a Barcelona. Es va formar com a cap d’obra a Construccions Catalanes. Va encapçalar durant 35 anys la promotora i constructora METRO-3, primer a la direcció tècnica i després a la direcció general. Des del 2014 dirigeix la promotora UNIQ Residential.

Rosa Remolà Ferrer

Vicepresidenta 1a Col·legiada 5.832. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. És nascuda i resideix a Terrassa. Va ser presidenta del CAATEEB entre els anys 2007 i 2015. Actualment treballa en estudi propi (RAQ arquitectura), on desenvolupen principalment treballs d’actualització, rehabilitació i altres relacionats amb la vida útil dels edificis.

Jaume Casas i Santa-Olalla

Secretari Col·legiat 4.206. Arquitecte tècnic. És nascut a Barcelona i viu a Terrassa. Sempre ha treballat com a lliberal en l’estudi propi d’arquitectura Roig-Casas i es dediquen fonamentalment al projecte i direcció d’habitatges d’obra nova i a la rehabilitació.

Carolina Cuevas Martín

Tresorera Col·legiada 9.276. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. És nascuda a Barcelona i viu a Sant Cugat. Ha estat directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat durant els primers anys. Des de 2005 treballa a Infraestructures de la Generalitat (antiga GISA), on actualment és la cap de gerència de projectes i obres d’edificació III.

Natàlia Crespo Belmonte

Comptadora Arquitecta tècnica, nascuda a Badalona. Va començar la seva activitat professional com a cap d’obra d’una petita empresa constructora. Va exercir com a pèrit durant cinc anys a Toplis & Harding España. Fa 14 anys que està com a coordinadora de seguretat i salut en fase d’execució d’obra a SGS Tecnos.

Meritxell Bosch i Gibert

Vocal-Delegada de l’Alt Penedès-Garraf Col·legiada 11.037. Arquitecta tècnica. Viu a Vilobí del Penedès. Treballa en un despatx d’arquitectura tècnica a Barcelona, com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut.

Cristian Marc Huerta Vergés

Vocal-Delegat del Bages-Berguedà-Anoia És arquitecte tècnic, màster en project manager i ha iniciat els estudis de grau de Dret a la UOC. Treballa com a arquitecte tècnic municipal a Castellnou de Bages. És regidor d’espai públic, activitats i obres a l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages.

Joan-Félix Martínez Torrentó

Vocal-Delegat del Maresme Col·legiat 5.233. És nascut a Mataró, on viu. És arquitecte tècnic i des dels inicis exerceix al seu despatx com a lliberal. S’ha especialitzat en direcció d’obra nova i rehabilitació, principalment de promoció privada. Forma part dels consells de patrimoni i urbanisme de l’Ajuntament de Mataró.

David Mercader Carrera

Vocal-Delegat d’Osona-Moianès Col·legiat 9.502. És de Taradell. És arquitecte tècnic i exerceix com a lliberal com a director d’execució d’obres i coordinador de seguretat i salut. Ha col·laborat en diferents despatxos d’arquitectura, de promoció i de project manager. És soci fundador de l’empresa Qontrol, dedicada al manteniment d’immobles de comunitats de veïns.

Bernat Navarro i Gibert

Vocal-Delegat del Vallès Occidental Col·legiat 12.613. Viu a Terrassa. És arquitecte tècnic i enginyer d’edificació. Exerceix com a lliberal des de fa deu anys. S’ha especialitzat en direcció d’execució d’obres i coordinació de seguretat i salut. També es dedica a constractor manager i project manager, en els camps de l’obra nova, rehabilitació i I+D de la construcció.

Josep Lluís Sala Sanguino

Vocal-Delegat del Vallès Oriental Col·legiat 9.062. Viu a Bigues i Riells. És arquitecte tècnic. Soci fundador de BGEO OPEN GIS, on implanten solucions lliures relacionades amb les tecnologies geoespaials SIG, especialitzats en la gestió del cicle de l’aigua i en la realització de projectes d’enginyeria civil. Compagina la seva dedicació a l’empresa amb l’exercici lliberal de la professió.

Marcos Barjola Borrego

Vocal Col·legiat 9.306. Viu a Terrassa. Arquitecte tècnic. Treballa a DARQ, un despatx professional d’arquitectura i enginyeria del qual és soci i on desenvolupa les funcions de direcció d’execució i coordinació de seguretat en fase d’obres.

Rafael Capdevila Becerra

Membre de suport Col·legiat 8.321. És arquitecte tècnic i graduat en Ciències i Tecnologies de l’Edificació. Va començar la seva trajectòria professional com a cap d’obra i va seguir com a director d’execució i coordinador de seguretat i salut. En l’actualitat treballa a Bardají-Capdevila Mng Bcn i a BAEP, com a soci i administrador. És codirector del postgrau BIM Manager al CAATEEB.

Susana Pavón Garcia

Membre de suport Col·legiada 8.220. És de Barcelona. Arquitecta tècnica i enginyera d’edificació. Va iniciar la seva activitat professional l’any 1996 de la mà de Tusquets, Díaz i Associats (TDA). Des del 2009 té despatx d’arquitectura tècnica propi dedicat especialment a la rehabilitació i la restauració del patrimoni arquitectònic i a la gestió i consultoria tècnica.

Alejandro Soldevila Pastor

Membre de suport Col·legiat 12.579. És de Barcelona. Arquitecte tècnic amb postgrau en interiorisme. Té despatx especialitzat en disseny i construcció de projectes d’arquitectura i interiorisme: Kommo/Design Studio. És professor a l’Escola d’Arquitectura La Salle, el CAATEEB i l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona.


Equip Directiu

Director General:Òscar García Mellado
Directora de Relacions Externes:Mònica Rius i Satué
Director de l'Àrea Tècnica:Jordi Marrot i Ticó
Directora Àrea Serveis al Col·legiat: Sensi Gálvez i Paradas
Directora Àrea Assessoria Jurídica i Corporativa:Marisa Mas Miralles
Directora Àrea de Col·legiació - Formació -  Activitats: Teresa Pallàs i Torres
 Directora de Àrea de Serveis Interns:Marta Esther Mulero i Garrido