5/11/2020

Estudi Perspectiva Professió 2020

L'estudi Pespectiva Professió 2020 és una iniciativa del CAATEEB amb la col·laboració del Consell Català d'Aparelladors, amb l'objectiu de conèixer el dia a dia de la realitat de la professió i les possibles tendències de futur.

​​​​​​​​​​​​​El CAATEEB va impulsar la primavera del 2020 un estudi ​​sociològic, amb la voluntat d’id​entificar i quantificar totes les activitats que avui desenvolupem els arquitectes tècnics, la importància que tenen en la nostra vida professional i les possibles tendències de futur.  Aquest estudi, el més ambiciós en abast i en representació que s’ha fet fins ara al sector, es va ampliar posteriorment a tot Catalunya de la mà del Consell Català de Col·legis d'Aparelladors.

Més de 3500 professionals van voler participar en aquest estudi, superant amb escreix els nivells habituals en aquest tipus de projectes. Els resultats de l’estudi mostren com la professió evoluciona cap a la paritat, i s’endinsa amb pas ferm en la indústria de la construcció. Alhora que, l’actitud de participació del col·lectiu albira un futur esperançador per a l’arquitectura tècni​ca.

Esperem que aquest estudi sigui útil per a tothom, i que ens ajudi a orientar les accions del nostre Col·legi per tal que cada dia sigui més la casa de tots.


E​​​​​studi​ P​erspectiva 2020