4/2/2008
Notes de premsa

 El Col·legi d’Aparelladors reforça la seva presència al Berguedà

 

El Col·legi d’Aparelladors reforça la seva presència al Berguedà

 • Un acord amb l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) permet a la Delegació del Bages - Berguedà del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB) utilitzar les seves instal·lacions a Berga i tenir-hi representació institucional.
 • La Delegació del Bages - Berguedà del CAATB ―que agrupa 210 arquitectes tècnics, 47 dels quals són del Berguedà― estarà representada a l’ACEB com a entitat pertanyent al món empresarial del Berguedà.
 • L’objectiu del Col·legi és doble: aproximar la seva acció als professionals de la comarca, donar-los servei i fer més fluida la comunicació amb la Delegació del Bages – Berguedà, amb seu a Manresa.

  Barcelona, 4 de febrer de 2008

   

  El delegat del Bages - Berguedà del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATEEB), Joan Carles Batanés, i el president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB), Josep Fígols, van signar el passat 30 de gener un conveni pel qual aquest organisme incorpora la imatge corporativa del col·legi professional i obre les seves instal·lacions als professionals de l’arquitectura tècnica de la comarca.

   

  Edifici ACEB

   

  El conveni establert permetrà que els col·legiats puguin tenir un punt de referència i d’atenció al Berguedà, amb l’objectiu de fer-los més pròxim i fàcil el contacte amb el Col·legi. L’acord està en línia amb el programa de descentralització territorial i de proximitat amb el col·legiat que impulsa l’actual equip de govern del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB).

  Amb aquest acord, les relacions dels aparelladors i arquitectes tècnics de la comarca amb el seu organisme professional es veuran reforçades. L’ACEB, que té la seva seu social a la plaça Tarascón, 8, de Berga, s’estableix d’aquesta manera com un punt preparat per al lliurament i la gestió de documentació que vincularà Berga i Manresa a través d’un servei de valisa interna. La infraestructura tecnològica d’aquest organisme també s’ofereix als col·legiats del Berguedà, que podran utilitzar els seus equipaments i serveis de connexió informàtics, així com dur-hi a terme trobades i reunions vinculades a la seva activitat professional. Les aules i equipaments de l’ACEB es posen igualment a disposició per a què el CAATB pugui fer més fàcilment extensibles als col·legiats del Berguedà les seves activitats: cursos, seminaris, jornades tècniques, presentacions, etc. De la mateixa manera, la Junta de la Comissió Territorial de la Delegació del Bages - Berguedà podrà disposar d’aquest emplaçament com a centre de reunió i seu al Berguedà. La Junta de Govern faria una reunió trimestral a Berga.

   

  Edifici ACEB

   

  Amb la signatura d’aquest acord, l’ACEB, la patronal interterritorial multisectorial que agrupa gairebé 300 empreses de la comarca, amplia la seva relació amb empreses i institucions amb activitat al territori, mentre que, per la seva banda, el CAATB formarà part d’aquest organisme com a entitat vinculada a la patronal i pertanyent al món empresarial del Berguedà.

  Jornada de portes obertes 

  Amb motiu de la incorporació del col·lectiu dels professionals de l’arquitectura tècnica del Bages - Berguedà a aquest organisme, i amb la finalitat que tots els col·legiats del Berguedà sàpiguen què és l’ACEB i on està situat, s’ha organitzat per al dilluns 11 de febrer una jornada de portes obertes, en la qual de forma guiada es podran visitar i conèixer les instal·lacions. Els membres del Berguedà d’aquest col·lectiu hi estan convidats.

  El Col·legi valora que aquesta representació a Berga, encara que s’adreça especialment als seus membres del Berguedà, repercutirà en un millor servei global al conjunt del col·lectiu, així com en un millor coneixement de la professió a la comarca.

   

  Per a més informació: Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB)
  M. Lluïsa Selga (Premsa), premsa@apabcn.cat - Tel. 93 393 37 10