13/12/2007
Notes de Premsa

 El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona obre delegació a Mataró

 

Barcelona, desembre de 2007

 

Des del pasat 17 de desembre, el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB) ha ampliat la seva presència territorial amb l’obertura a Mataró de la Delegació del Maresme. Fins ara, la institució col·legial tenia delegacions al Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Bages-Berguedà i Osona.

 

Amb l’objectiu d’apropar el col·legi professional als 570 aparelladors i arquitectes tècnics en exercici a la comarca, l’activitat de la nova delegació arrancarà des de l’Oficina de Serveis provisional situada a l’Edifici de Vidre, al carrer Pablo Iglesias, 63, 1r, despatx 8, de Mataró.

La posada en funcionament d'aquest espai ha estat fruit de la col·laboració entre el CAATB i l'empresa municipal PUMSA (Promocions Urbanístiques de Mataró, SA), que ha cedit un despatx provisional a l'Edifici de Vidre en espera que finalitzin les obres als locals de la que serà la seu definitiva de la Delegació del Maresme, ubicada al carrer d'en Xammar número 6.

 

L'oficina de serveis de Mataró tindrà, inicialment, un horari d'atenció al públic de matí. És un espai diàfan de 60 m2 que s'ha equipat amb el material necessari per poder facilitar el tràmit del visat. També s'hi poden trobar els equipaments mínims per dur-hi a terme reunions de treball. Es preveu que el Col·legi es traslladi a la seva seu definitiva en un període de sis mesos.

 

El vocal territorial de la Junta de Govern del CAATB i delegat del Maresme, Toni Floriach, és arquitecte tècnic per l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB-UPC). Resideix a Argentona i treballa principalment realitzant direccions d’execució d’obres, tant noves com de rehabilitació. També ha estat durant anys col·laborador del CAATB en temes de construcció sostenible. La Comissió Territorial de la Delegació del Maresme està formada també per altres cinc membres, tots ells arquitectes tècnics de l’àrea de Mataró i Argentona: Joan Fèlix Martínez, Pere Roig, Pere Móra, Ferran Valero i Roger Bancells.

  

Delegació del Maresme

 

Delegació del Maresme

 

Per a més informació:

Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona
M. Lluïsa Selga (Premsa), premsa@apabcn.cat - Tel. 93 393 37 10