20/11/2007
Notes de premsa

 Convocats els V Premis Catalunya Construcció

 

Logo Premis Catalunya Construcció 2008

  • Els Premis Catalunya Construcció reconeixen les millors aportacions dels professionals i empreses del sector que contribueixen a fer de la construcció d’un projecte arquitectònic un procés regit per la qualitat, segur i innovador.
  • Les candidatures poden presentar-se fins el 13 de març de 2008.

Barcelona, 20 de novembre de 2007

 

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB) ha convocat avui la V edició dels Premis Catalunya Construcció.

 

L'objectiu d'aquests Premis es posar en relleu la contribució dels professionals i empresaris del sector a la bona construcció de l'arquitectura, destacant les millors intervencions per a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la seguretat o la innovació en la construcció d'edificis.

 

Els Premis Catalunya Construcció volen fer d'aquesta manera un reconeixement públic de les principals funciones professionals relacionades amb l'execució de les obres, mitjançant la distinció de persones, individualment o equip, por la seva actuació professional o empresarial amb relació a una obra de referència que s'hagi acabat a Catalunya dins dels anys 2006 i 2007, llevat de les candidatures referides a la categoria d'innovació que pot haver estat aplicada tant en l'àmbit espanyol com en l'internacional.

 

Els premis s’adrecen a tot el sector de la construcció, a tots els agents del procés constructiu, com projectistes, directors facultatius, coordinadors de seguretat, caps d'obra d'empreses constructores, empresaris, promotors, industrials i fabricants de materials i sistemes aplicats a la construcció. Els professionals interessats poden presentar les seves candidatures fins al 13 de març de 2008.

 

La convocatòria de l'actual edició d'aquests Premis s'ha donat a conèixer en un acte acompanyat per la conferència de l'arquitecte i catedràtic barceloní Josep Maria Montaner “Qüestions sobre l'evolució de la tecnologia en l'edificació”. En el mateix acte s'ha presentat una publicació que recull les candidatures seleccionades, finalistes i premiades en l'edició 2007 dels Premis Catalunya Construcció.

 

Empreses col·laboradores:

 

Logos Empreses col·laboradores

Han col·laborat en l’edició de la publicació:

 

Logos col·laboradors

 

Per a més informació:

Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona

M. Lluïsa Selga (Premsa), premsa@apabcn.cat - Tel. 93 393 37 10