30/6/2008
NOTES DE PREMSA

 Els Aparelladors i Arquitectes Tècnics del Bages-Berguedà amb més de 25 anys d'exercici professional, protagonistes del XX Sopar de Col·legiats

 
  • La trobada anual dels professionals, el 13 de juny, coincideix amb Sant Antoni de Pàdua, patró dels organismes i  gremis relacionats amb la construcció.

El proper divendres 13 de juny, se celebrarà la vintena edició del sopar anual de col·legiats de la Delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB).

 

Durant el sopar, una celebració que s'ha organitzat coincidint amb la festivitat de Sant Antoni de Pàdua, protector dels oficis i dels gremis del sector de la construcció, la delegació homenatjarà els professionals que porten més de 25 anys d'exercici professional, alhora que també donarà la benvinguda als nous professionals que s'inicien en la professió.

La trobada tindrà lloc a les Bodegues Masies d'Avinyó, a Horta d'Avinyó, on a partir de les vuit del vespre es podrà visitar el museu de les bodegues i a partir de 2/4 de 10 s'iniciarà el sopar de col·legiats, amb una assistència rècord de 180 persones.

 

 

La trobada anual dels professionals

 

Entre els assistents destaca la representació del Gremi de Constructors de Manresa i Comarca (Sr. Agustí Cots Calsina), el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (Sr. Albert Gómez Pardo), el Col·legi d'Enginyers Industrials Catalunya - Demarcació de la Catalunya Central (Sr. Jordi Tomasa), el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Delegació Bages-Berguedà (Sr. Lluís Piqué Sancho) i de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà-ACEB (Sr. Josep Fígols Escarré).

 

L'obertura de l'acte anirà a càrrec de l'arquitecte tècnic Joan Carles Batanés, delegat del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATB) al Bages-Berguedà.

 

Joan Carles Batanés, delegat del CAATEEB al Bages-Berguedà

 

Per a més informació i confirmació d'assistència:

Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB)
M. Lluïsa Selga (Premsa), premsa@apabcn.cat - Tel. 93 393 37 10

 

Delegació del Bages-Berguedà

Emi Calvo ecalvo@apabcn.cat. Tel 938729799