4/7/2008
NOTES DE PREMSA

 Els Premis Catalunya Construcció 2008, un observatori de la nova edificació

 
El Premis Catalunya Construcció, un observatori de la innovació, la qualitat i la coordinació de la seguretat en la construcció de la arquitectura.

Barcelona, 02 de juliol de 2008

 

Els premis Catalunya Construcció, que va lliurar el passat dia 3 de juliol el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona han enregistrat un total de 15 candidatures finalistes en les categories d’innovació (6), Execució d’obra (7) i coordinació de seguretat (2), s’han consolidat com un observatori de la nova edificació en els aspectes realatius a la incorporació dels avanços del sector, i la qualitat i seguretat en l’execució de l’obra.

 

Els Premis han mostrat, en la seva cinquena edició, la importància de l’impuls de sector públic en la promoció i l'inici tant en equipaments com en habitatge social.

 

El premi a la innovació ha recaigut en un edifici d’habitatges protegits de Vilassar de Dalt. El premi a l’Execució d’obra ha reconegut l’execució integrada de la construcció de tres jutjats de poblacions de la comarca del Baix Llobregat: Sant Boi, Cornellà i El Prat i el premi a la coordinació ha estat atorgat a la construcció de l’Institut Universitari Dexeus, a Barcelona.

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Col·legi d'Aparelladors i  Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB)

M. Lluïsa Selga (responsable de Premsa)

Tel. 93 393 37 10 / 93 240 20 60/ 609 36 29 29 /

premsa@apabcn.cat; www.apabcn.cat