27/02/2017 
Nota de premsa 

El CAATEEB participarà al Saló de l’Ensenyament 

 
La iniciativa forma part del pla d’acció per promocionar la professió d’arquitecte tècnic i els estudis de grau entre els més joves

El CAATEEB participarà amb un estand al Saló de l’Ensenyament que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Barcelona entre els dies 22 i 26 de març. La iniciativa s’inclou dins del pla d’acció que té com a objectiu promocionar entre els joves, pares i professors la professió d’arquitecte tècnic i contribuir a incrementar d’aquesta manera les matriculacions a les escoles d’arquitectura tècnica i edificació.


L’estand del CAATEEB mostrarà la riquesa d’una professió molt ben coneguda i valorada dins del sector de la construcció que ha de millorar el seu reconeixement entre la societat, tot i que el grau en Arquitectura Tècnica i Edificació dóna accés a un ofici amb una llarga tradició i alhora innovadora i que compta al mateix temps amb un amplíssim ventall d’oportunitats laborals i d’especialització.


L’estand del CAATEEB comptarà amb la participació i el suport de totes les escoles que imparteixen el grau a Catalunya com són l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (UPC), la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona i l’Escola La Salle (URL). Es mostraran els perfils professionals de l’arquitectura tècnica, els quals es desenvolupen dins d’un sector atractiu i dinàmic i amb grans reptes de futur com l’adaptació a les noves tecnologies o la sostenibilitat i l’eficiència energètica dels edificis.


La 28ena edició del Saló de l'Ensenyament comptarà amb 175 expositors que ocuparan la totalitat del palau 2 del recinte de Montjuïc, on hi haurà diversos serveis d'informació, assessorament i orientació que ofereixen els centres universitaris, superiors, complementaris, de formació professional i d'idiomes. El saló dóna a alumnes i pares tota la informació necessària en pocs dies i en únic recinte per tal que puguin decidir la millor opció per al seu futur acadèmic i professional.


La campanya del CAATEEB compta amb diverses eines de promoció i divulgació com ara la pàgina web www.arquitecturatecnicaiedificacio.cat promoció a través de les xarxes socials, publicitat en mitjans electrònics, edició de vídeos i altres materials divulgatius. Es va iniciar a l’octubre passat i tindrà continuïtat durant tot l’any 2017 i més enllà.