2/12/2021
Nota de premsa

 Els Premis FAD al CAATEEB

Després d’uns anys de parèntesi, el CAATEEB va reunir una vegada més el passat dimecres 1 de desembre, els arquitectes tècnics que han participat en les obres distingides i guardonades en el premis FAD d’arquitectura i interiorisme en aquests darrers anys. Un acte que torna amb vocació de continuïtat amb l’objectiu de reconèixer i celebrar el paper dels arquitectes tècnics en les obres seleccionades i premiades dels FAD.

La sessió va ser inaugurada per Celestí Ventura, president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica, acompanyat d’Ignasi Bonet, secretari d’ArquinFad,​ amb un diàleg obert entre arquitectura i arquitectura tècnica on vam poder constatar que, des de la nostra professió —l’arquitectura tècnica— contribuïm amb la construcció de les obres a fer realitat els projectes, i treballem per la seva qualitat, una característica essencial que el jurat, cada any valora més a l’hora d’atorgar els premis.

Vam acabar amb un brindis pels arquitectes tècnics reconeguts (finalistes i premiats dels anys 2018-2019-2020-2021) que també es van poder emportar un obsequi.

​Imatges de l'activitat