4/3/2022
NOTA DE PREMSA

 La Delegació del Col·legi d'Arquitectes Tècnics de Barcelona a Manresa acull l'obra pictòrica de Josep Maria Sarrate i Daurella

L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, el president del Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació de Barcelona (CAATEEB), Celestí Ventura, i el delegat del Bages Berguedà Anoia, Cristian Marc Huerta, han inaugurat l'exposició, Manresa de Nit, on es recullen pintures i dibuixos de Josep Maria Sarrate. La mostra té lloc a la seu del CAATEEB a Manresa i es podrà visitar fins al 31 de maig.

Josep Maria Sarrate va ser el primer delegat del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya a la Catalunya central, i des de nen va començar a interessar-se per l'art. Les seves primeres pintures les va fer amb només 9 anys, quan va iniciar el seu aprenentatge de la mà del mestre Estanislau Vilajosana. Des del 1996 i fins a l'actualitat ha participat activament en diferents concursos i premis de pintura i ha estat l'organitzador de diferents exposicions.

​​