Portal de treball

El Portal de treball és un servei que permet fer difusió de les ofertes en línia i a través dels flaixos informatius que el CAATEEB envia als col·legiats a través del correu electrònic, per rebre les candidatures dels col·legiats, pre-col·legiats i alumnes i exalumnes del màster i dels postgraus impartits pel CAATEEB interessats en l'oferta.
 Producte Descripció Sol·licitar serveis Tarifa sense IVA
 SELECCIÓ COMPLETA

 Reunió i definició del perfil amb l'empresa client + publicació de l'oferta al Portal de Treball + recerca activa de candidats + selecció curricular+ entrevistes presencials + avaluació psicoprofessional i competencial dels candidats, realitzat per l'equip de consultoria de RRHH  especialitzat en perfils d’edificació del CAATEEB.

Formulari del servei per adjuntar a la sol·licitud

 

 Demanar pressupost
PRESELECCIÓ

Publicació de l'oferta al Portal de Treball + recerca activa de candidats + selecció curricular + entrevistes telefòniques + avaluació psicoprofessional dels candidats, realitzat per l'equip de consultoria de RRHH  especialitzat del CAATEEB.

Formulari del servei per adjuntar a la sol·licitud

 

900 €
 AVALUACIÓ
PSICOPROFESSIONAL

 Amb aquest servei s’avaluen els professionals que actualment treballen a la vostra empresa o a candidats que podrien incorporar-s’hi en un futur. És un informe d’avaluació que pot ser especialment útil en processos de promoció interna.  Demanar pressupost
 PUBLICAR OFERTA

 Publicació de l'oferta al Portal de Treball del CAATEEB realitzat i gestionat per la seva pròpia empresa. Inscripció per part dels candidats del Portal de Treball del CAATEEB

 

Consulteu el manual d'ús  per realitzar l'alta i la publicació de l'oferta

Accés portal de treball  Servei gratuït