23/09/2015 

Borsa de treball i consultoria de Recursos Humans 

La borsa de treball i la consultoria de Recursos Humans del CAATEEB està formada per un equip d’experts en recursos humans especialitzats en el sector de l’edificació que es dedica a la intermediació i als serveis de consultoria.
 

Característiques

 • La borsa de treball i la consultoria de Recursos Humans del CAATEEB està formada per un equip d'experts en recursos humans especialitzats en el sector de l'edificació que es dedica a la intermediació i als serveis de consultoria.
 • La consultoria de Recursos Humans dóna servei a les empreses del sector de l'edificació i ofereix serveis de selecció de personal, filtre de currículums i avaluació psicoprofessional.

 

 

Serveis

 • La borsa de treball és un servei que permet fer difusió de les ofertes en línia i a través de L'Informatiu, l'expositor de l'entrada del Col·legi i els flaixos informatius que el CAATEEB envia als col·legiats a través del correu electrònic, per rebre les candidatures dels col·legiats, estudiants d’arquitectura tècnica o enginyeria de l'Edificació (TargetAccés) i alumnes i exalumnes del màster i dels postgraus impartits pel CAATEEB interessats en l'oferta.
 • La consultoria de Recursos Humans ofereix a les empreses efectuar tot el procés de selecció de personal, fer un filtre de currículums segons un lloc determinat o avaluar psicoprofessionalment possibles candidats o professionals d'una empresa.
 • Ofereix la consulta i adquisició de l'únic Model de competències i coneixements dels perfils professionals del procés de l'edificació.

 

 

 

Equip

 

-  Sensi Gálvez, Directora dels Serveis al Col·legiat.

  -  Mireia Cuesta, Gestora del Servei d'Ocupació.

   

   

  Horari del Servei

  De dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h

  Telèfon: 93 240 20 60 Ext. 284

  Fax: 93 240 23 59

  Adreça electrònica: treball@apabcn.cat