Com anunciar-se

Les empreses que desitgin contactar i arribar als més de 8.000 col·legiats poden utilitzar els diferents canals de comunicació que el Col·legi posa a la seva disposició.

​Cadascun dels canals està pensat per satisfer les diferents necessitats de divulgació, promoció, difusió, comercialització, prescripció, informació i comunicació de les empreses del sector, ja siguin fabricadors i distribuïdors de materials, industrials, aplicadors, constructors, promotors i, en definitiva, qualsevol empresa relacionada amb el sector que desitgi arribar als subscriptors.

Els canals de comunicació del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) són uns mitjans idonis per donar a conèixer els seus productes i establir contactes amb els professionals i arquitectes tècnics de la província de Barcelona que intervenen en el procés constructiu.

Podeu comunicar-vos amb els nostres col·legiats mitjançant:

  • L'Informatiu
    Revista que arriba a tots els col·legiats trimestralment amb informació tècnica i on poden realitzar-se per part de les empreses, articles tècnics, insercions publicitàries i encartaments. Aquests articles tècnics, a més a més, son publicats al bloc i a la web per la consulta dels professionals.
  • Butlletí electrònic 7@
    Butlletí electrònic d'informació enviat per correu electrònic a tots els col·legiats i col·legiades. Possibilitat d'inserció de cibertires (bàners) 
  • Portal web apabcn.cat
    Possibilitat d'inserció de cibertires (bàners) d'empreses al web del Col·legi.
  • Documentació tècnica Espai per la col·locació, a les diferents seus del Col·legi, de documentació tècnica que pot ser recollida pels professionals

Sol·licita més informació