Canals de comunicació

Les empreses que desitgin contactar i arribar als més de 7.000 col·legiats poden utilitzar els diferents canals de comunicació que el Col·legi posa a la seva disposició.

Els canals de comunicació del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) són uns mitjans idonis per donar a conèixer els seus productes i establir contactes amb els professionals i arquitectes tècnics de la provín​cia de Barcelona que intervenen en el procés constructiu.

Podeu comunicar-vos amb els nostres col·legiats mitjançant:

  • L'Informatiu. Revista que arriba a tots els col·legiats trimestralment amb informació tècnica i on les empreses poden realitzar articles tècnics, insercions publicitàries i encartaments. Aquests articles tècnics, a més a més, són publicats al bloc i a la web per a la consulta dels professionals.
  • Butlletí electrònic 7@.  Butlletí electrònic d'informació enviat per correu electrònic a tots els col·legiats i col·legiades. Possibilitat d'inserció de bàners
  • Portal web apabcn.cat. Possibilitat d'inserció de bàners d'empreses al web del Col·legi.
  • Documentació tècnica. Espai per la col·locació, a les diferents seus del Col·legi, de documentació tècnica que pot ser recollida pels professionals

Sol·licita més informació