Esdeveniments corporatius

El CAATEEB ofereix una veritable plataforma de vincle empresarial i professional amb el sector de l'edificació, d'acord amb la seva estreta relació amb els agents principals que intervenen en tot el procés constructiu.

El Col·legi posa a disposició de les empreses, la possibilitat de col·laborar en la majoria dels esdeveniments i activitats que organitza anualment. Com a mostra d’algunes d’elles relacionem les següents:

  • ​Jornades tècniques. Són els espais de debat on els diferents agents implicats en el procés de l’edificació poden plantejar, debatre i intercanviar coneixements sobre temes clau per al present i futur del sector.
  • La Nit de la Construcció/Premis Catalunya Construcció. Trobada anual dels aparelladors i arquitectes tècnics que inclou el lliurament dels Premis Catalunya Construcció, on les empreses disposen del millor escenari per donar a conèixer i posicionar la seva marca en el sector.
  • Rehabilita La Setmana de la Rehabilitació és una setmana d'activitats tècniques, comercials i de divulgació ciutadana destinades a promoure l'activitat de la rehabilitació. És una activitat que lidera i organitza el CAATEEB i que té lloc un cop a l'any.
  • Concert de Nadal: El CAATEEB organitza cada any el Concert de Nadal, per oferir a tots els col·legiats un acte emotiu, una reunió de professionals de la construcció amb música viva, fresca i plena d’esperit nadalenc on les empreses participen amb la seva imatge i gaudeixen d’invitacions per convidar els seus clients preferents​