Construjove

Construjove és una jornada dedicada als estudiats d’arquitectura tècnica o recent titulats per a donar a conèixer les sortides professionals als joves i posar-los en contacte amb les empreses del sector i les tendències del mercat de treball. 

Una jornada d’orientació professional que pretén mostrar, als estudiants i nous titulats, una visió general de la situació de la professió i el sector de la construcció i les tendències de futur, fent focus a les ocupacions més demanades a les ofertes de treball i als perfils emergents que generen noves oportunitats en el mercat de treball pels arquitectes tècnics.

Hi participen joves professionals que exposen la seva pròpia experiència, empreses interessades en la recerca de joves talent i s’hi presenten experiències innovadores i noves tendències.

Construjove, després de més de 15 anys, s’ha convertit en la trobada anual d’aproximació dels estudiants de Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació a la professió, al sector i al Col·legi i en el dia d’acollida als serveis de pre-col·legiació que el CAATEEB ofereix gratuïtament als estudiants.