Activitats culturals 

L’acció cultural del CAATEEB se centra en la promoció de la cultura en les seves diverses manifestacions (pintura, escultura, fotografia, arquitectura...) amb la col·laboració institucional d’entitats públiques i privades.
 

El CAATEEB porta a terme un ampli programa d'activitats culturals per tal d'apropar l'art i la cultura a tots el seus membres

Les accions culturals es centren en un programa d'exposicions tant a la seu de Barcelona com a Delegacions i diverses visites culturals per conèixer diferents aspectes de l'art en el nostre país.


Aquí trobareu un llistat de les properes activitats que s'organitzen

Visites Culturals

01/06/18
No et perdis la visita a la Seu Vella de Lleida i la ruta de la Cobla de Joglars, on descobrirem els racons més insòlits de la ciutat. Una ruta amb inesperades sopreses medievals. ...
07/06/18
La Intercol·legial Tècnica del Vallès, organitza una visita guiada a les instal·lacions del supercomputador MareNostrum, el més potent d'Espanya, el tercer d'Europa i el tretzè del...

Sala Exposicions

09/11/17
El CAATEEB et convida a visitar l'exposició dels projectes de Rehabilitació premiats del màster i postgrau en rehabilitació.

Exposicions Delegacions

15/03/18
La Delegació del Vallès Occidental obre el periode de presentació d'obres per a la 10ª Biennal Artística Col·lectiva del CAATEEB.
06/04/18
La Delegació et convida a visitar l'exposició Vapors, Indians i els seus negocis, amb obres realitzades per La Colla del Pinzell.
06/04/18
La Delegació del Maresme junt amb l'Associació Sant Lluc per l'Art acull, del 6 al 29 d'abril de 2018 , l'exposició "9 natures mortes i 1 retrat" de l'artista Pere Fradera
28/04/18
La sala d'exposicions de la Delegació d'Osona i el Moianès acull, del 28 d'abril al 26 de maig, l'exposició "Cartografies de l'ànima" de Manolo Gómez.