1/6/2021
MUSAAT

  Assemblea General MUSAAT 2021

Delegueu el vostre vot per a l’Assemblea General de MUSAAT. És important perquè els assegurats de Barcelona tinguem la màxima força i representativitat a la MUSAAT

Aquest any la MUSAAT ha convocat l’Assemblea General ordinària i extraordinària d’associats per al proper dia 30 de juny, a la seu de l’entitat a Madrid.

Des del CAATEEB, considerem molt important que els mutualistes de Barcelona tinguem la màxima força i representació a la MUSAAT per poder influir en les decisions que es prenguin i disposar dels productes d’assegurança que millor s’adaptin a les nostres necessitats professionals.

Si vols que fem sentir la nostra veu a l’Assemblea General, delega el teu vot en el CAATEEB fins al dia 21 de juny a les 15:00h. ​ És molt fàcil:

  • Si tens signatura digital, només has d’obrir la butlleta adjunta, emplenar-la amb el teu nom i cognoms i DNI, inserir-hi la teva signatura digital i retornar-nos-la a musaat2021@apabcn.cat


Butlleta per delegar el vot

Per a qualsevol dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres (T. 932402060 / mutualistes@aspcorredoria.cat). T’ajudarem en el que calgui.

T’agraïm la teva confiança!

El teu vot és important!