MUSAAT

 Assemblea General MUSAAT 2022

Delegueu el vostre vot per a l’Assemblea General de MUSAAT. És important perquè els assegurats de Barcelona tinguem la màxima força i representativitat a la MUSAAT

​​​​​​​​​

Aquest any la MUSAAT ha convocat l’Assemblea General ordinària d’associats per al proper dia 29 de juny, a la seu de l’entitat a Madrid.

Des del CAATEEB, considerem molt important que els mutualistes de Barcelona tinguem la màxima força i representació a la MUSAAT per poder influir en les decisions que es prenguin i disposar dels productes d’assegurança que millor s’adaptin a les nostres necessitats professionals.

Si vols que fem sentir la nostra veu a l’Assemblea General, delega el teu vot en el CAATEEB fins al dia 17 de juny a les 12:00h. ​ És molt fàcil:

  • Si tens signatura digital, només has d’obrir la butlleta adjunta, emplenar-la amb el teu nom i cognoms i DNI, inserir-hi la teva signatura digital i retornar-nos-la a musaat2022@apabcn.cat
  • Si no disposes de signatura digital: pots signar la butlleta adjunta de forma manuscrita i retornar-nos la butlleta ORIGINAL (no serveix escanejada) a la seu del CAATEEB de Barcelona o a les Delegacions, o per correu postal (C/ Bon Pastor, 5, 08021 Barcelona).

Butlleta per delegar el vot

Per a qualsevol dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres (T. 932402060 / mutualistes@aspcorredoria.cat). T’ajudarem en el que calgui.

T’agraïm la teva confiança!

El teu vot és important!​