23/06/2017 
Pla d'acció B+S CAATEEB 

 El CAATEEB renova la seva adhesió a Barcelona + Sostenible 

Els col·legiats gaudireu d'un 10% de descompte en la taxa de recollida de residus comercials per la vostra adhesió. Participa !! Teniu temps fins el 31 de juliol de 2017
 

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) s’ha adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.


La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions concretes que us impliquin a vosaltres i acompanyar-vos en l’execució d’accions per part vostre, juntament, amb la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.


Volem ressaltar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col·legi, que us facilitem a través del següent formulari.

La vostra participació serà reconeguda amb tot un seguit de recursos així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.


Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des del CAATEEB i us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any. És important que el formulari l’empleneu abans del 31 de juliol de 2017 per tal de poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials a la ciutat de Barcelona.

 
Per  a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible o el flyer informatiu de Barcelona Sostenible i el flyer de la targeta verda.