26/7/2021
Next Generation

 Nova pàgina web amb informació sobre el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Informació oficial sobre l'estratègia espanyola per a canalitzar els fons Next Generation

​​​​El Govern d'Espanya ha publicat una nova pàgina web informativa dirigida a ciutadans, autònoms, pimes, empreses i organitzacions interessades a accedir als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència​.

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol està emmarcat dins dels plans nacionals que han elaborat els 27 estats membres de la Unió per a acollir-se al Pla de Recuperació per a Europa NextGenerationEU.

El Pla s'articula en un conjunt d'inversions a realitzar  entre 2021 i 2023 i en un programa de reformes estructurals i legislatives orientades a abordar els principals reptes del país.

La pàgina conté informació sobre el pla de recuperació d'Europa NextGenerationEU i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol -amb les seves reformes i inversions-, un apartat sobre els diferents tipus d'accés als fons (licitacions, subvencions i ajudes, PERTE o manifestacions d'interès), una relació de totes les convocatòries obertes, informació sobre els terminis del pla, respostes a les preguntes més freqüents, notícies sobre la distribució dels fons i accés als documents i enllaços relacionats.

La informació d'aquesta web serà ampliada i actualitzada amb nous continguts mentre duri la distribució dels fons europeus.​