6/7/2021
Serveis

 Aplicacions informàtiques amb descompte

Nou espai web on trobareu les aplicacions informàtiques amb descompte

​​​​Ja teniu disponible un espai, a la pàgina web del CAATEEB, on trobareu  aplicacions informàtiques que podreu adquirir amb descompte col·legial​. Aquestes aplicacions estan relacionades amb el vostre l'exercici professional. 

L'objectiu d'aquest apartat és el d'aconseguir ofertes de programari pels professionals col·legiats de l'arquitectura tècnica. Dins d'aquest apartat s'inclouran les ofertes vigents a les quals el col·lectiu es pugui beneficiar.

Les primeres aplicacions amb descompte que podeu aconseguir són:

PREOC + PREMETI

ATAYO S.A. ens comunica l'aparició de la base de preus de construcció PREOC 2021 i del programa d'amidaments i pressupostos PREMETI 2021, oferint un important descompte (60%) en fer la compra a través del Col·legi.

En el següent document trobareu tota la informació​​ per aconseguir el producte amb aquest preu.

Oferta disponible fins al 30 de novembre de 2021.

Per aconseguir el codi promocional de descompte heu d'enviar un correu electrònic a biblioteca@apabcn.cat

Work: Software per a la gestió de direccions d'obres

​L’empresa Novaltra ha desenvolupat una aplicació al núvol (accessible des de PC, tablet o smartphone) per gestionar el llibre d'ordres, les visites d'inspecció, els seguiments d'execució i tota la documentació d'obra.
​S’anomena Work i aquesta eina permet coordinar els agents implicats en les obres facilitant els seguiments d'obres, amb independència de la seva mida i complexitat,  generant informes complets, bancs de seguiment editables i gestionant els autocontrols.

Novaltra ofereix el mòdul de l'Annex al Llibre d'Ordres i Assistència, i el gestor documental, totalment gratuït (registre i activació:  https://novaltra.com/work/​​​) i un descompte del 20% pels tècnics col·legiats al CAATEEB pel Work complet.​