9/2/2021
BIM

 Nova web per a la incorporació de la metodologia BIM en la licitació pública

La Comissió Interministerial per a la incorporació de la metodologia BIM en la licitació pública actualitza la pàgina web

​La comissió interministerial per a la incorporació de la metodologia BIM (Building Information Modelling), creada per Real Decreto 1515/2018, estrena una nova pàgina web​.

El seu nou format servirà per donar visibilitat a projectes d'implantació BIM en l'Administració General de l'Estat (AGE), i els seus organismes públics i entitats de dret públic vinculades o dependents, així com a experiències de transformació organitzativa en BIM.

La pàgina web de la Comissió Interministerial BIM disposa d'un Observatori de la licitació en BIM a Espanya, que empra una eina per a la recerca automatitzada, i que s'actualitza de manera periòdica. Així mateix, ha recollit tant diferents experiències de licitació de projectes constructius en l'Administració General de l'Estat (AGE)  i els seus organismes dependents, com diferents experiències de transformació de la gestió per a la implantació BIM d'utilitat per a la resta de l'Administració General de l'Estat (AGE) i altres administracions.

Finalment, inclou una Biblioteca en la qual es recullen diversos documents rellevants per a la implantació de BIM en la licitació pública, i contindrà també les últimes notícies i esdeveniments en matèria BIM tant a Espanya com a la resta de món.