11/6/2021
PLA D'ACCIÓ B+S CAATEEB

 Bonificació en la recollida de residus a Barcelona

Els col·legiats gaudireu d'un 10% de descompte en la taxa de recollida de residus comercials per la vostra adhesió. Participa-hi !! Teniu temps fins el 30 de juny de 2021

​​Com ja sabeu, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona és membre de la xarxa Barcelona + Sostenible i signant del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliqui i acompanyar-vos en l’execució d'actuacions de la vostra activitat professional.

Volem ressaltar que vosaltres sou els i les protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.
 
Us fem arribar el Pla d’Acció 2021 que hem elaborat des del CAATEEB per tal que el consulteu  i, perquè us hi adheriu emplenant el següent formulari indicant quines actuacions esteu o dureu a terme aquest any.
 
Les dades les rebrà directament la Secretaria de Barcelona + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.
 
Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades per la pròpia activitat econòmica, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció/ns proposada/es.
 
Els col·legiats/des amb activitat econòmica a la ciutat de Barcelona que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o de les vostres pròpies, podreu obtenir beneficis fiscals durant l’any 2022:

  • ​Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2020.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.
 Per a més informació podeu consultar el web de Barcelona + Sostenible