3/5/2021
Teatre

Descompte al Teatre Poliorama

Si t'agrada el teatre , t'oferim un descomptes especials per a col·legiats al Teatre Poliorama. No et deixis perdre aquesta oportunitat!

​​​El coronel no tiene quien le escriba 

Del 5 al 30 de maig de 2021​

Adaptació teatral d'una de les obres més emblemàtiques de Gabriel García Márquez. Es tracta d'una història d'amor i esperança en un món miserable, protagonitzada per Imanol Arias. 

Si t'agrada el teatre  tens aquesta obra amb un 15% de descompte.  Obtenir el descompte és tan fàcil com indicar el codi promocional 15CAATB al moment de comprar les entrades a http://www.teatrepoliorama.com/  Amb aquest codi es podrán comprar un màxim de dues entrades per persona.

T'estimo si he begut 

Del 9 d'octubre de 2021 al 23 de gener de 2022

 Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal presenten T'estimo si he begut d'Empar Moliner, un espectacle amb cançons a partir dels relats de l'autora adaptats al teatre per ella mateixa. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics. 

Podràs gaudir d'un 25% de descompte per l'entrada oberta. Es podrà adquirir directament i sense codi promocional en aquest enllaç  :https://teatrepoliorama.koobin.com/index.php?action=PU_extras&referer=YGdgYHBicHxzUXd5cGVhZmZrcFRnc393ZmtxVCQi 

​Aquesta entrada oberta es podrà bescanciar més endavant, quan s'activi la venda general, al web del Teatre Poliorama www.teatrepoliorama.com​. Us avisarem peò és possible que sigui cap al setembre.


​​​


 

​