02/01/2020 
Apps 

Apps Camilion gratuïtes per col·legiats 

El CAATEEB posa a disposició dels col·legiats accés gratuït, fins a l'abril de 2020, a quatre apps de Camilion de software i d'autocad
 

A Mad Tea-Party

El CAATEEB posa a disposició dels col·legiats accés gratuït, fins a l'abril de 2020, accés a quatre apps de Camilion de software i relacionades amb autocad.

 • PlotMan
  PlotMan és una Extensió o Complement (Anglès: plug-in) pel software AutoCAD® d'Autodesk® per facilitar la generació de PDFs en massa. Generador de PDF en massa d'un o més DWG. Permet una gran quantitat de configuracions d'entrada i sortida. Amb una interfície intuïtiva per facilitar la seva utilització i configuració.
 • AttMan
  AttMan és una aplicació pel software AutoCAD® d'Autodesk® vinculada a un full de càlcul de Microsoft Excel, permetent modificar el contingut dels textos pertanyents a un bloc d'atributs d'AutoCAD a través del full de càlcul d'Excel, sense necessitat d'obrir els arxius DWG i permetent l'ús de tot el potencial dels fulls de càlcul d'Excel (fórmules, relacions entre fulls, ...). És un administrador dels atributs de blocs gestionats amb Excel, sense obrir els arxius amb Autocad. Eina ideal per controlar la informació de les caràtules dels projectes (Títols, escales, paginat,...)
 • RefMan
  RefMan és un administrador de referències externes, controlant àgilment les direccions dels fitxers. Permet també la creació de diferents tipus de bindejats de manera molt intuïtiva. Utilitat de RefMan per assegurar rutes vàlides de referències i rutes relatives de referències.
 • pdf2img
  Pdf2img és un generador d'imatges d'un o més PDF en diferents resolucions sense obrir cap arxiu.