22/5/2019
Productes i serveis financers

Caixa d'Enginyers, al costat dels teus projectes

El Grup Caixa d'Enginyers posa a la teva disposició, en condicions preferents per a socis, productes i serveis financers i asseguradors perquè portis a terme els teus projectes personals i professionals.

Caixa d'Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que centra els seus esforços en la creació de valor per construir una relació de confiança amb els seus socis, que són, alhora, clients i propietaris. Focalitzant l'atenció en les necessitats de les famílies, els professionals, les institucions i les pimes, el Grup Caixa d’Enginyers aplica criteris de responsabilitat social per consolidar el seu model de Banca Cooperativa Europea.

Tens al teu abast una àmplia gamma de solucions per a les teves necessitats.

FAMÍLIES I PARTICULARS

  • Compte corrent sense comissions per manteniment*
  • Préstecs Personals

JOVES

  • Préstecs Estudis
  • Targetes MOVE

PROFESSIONALS

  • Assegurances
  • Previsió

EMPRESES

  • Finançament
  • Inversió Socialment Responsable

Si necessites més informació, pots consultar la web de Caixa d'Enginyers, trucar a BancaTELEFÒNICA al 902 300 321 (+34 93 310 26 26), de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 h, o, si ho prefereixes, emplenar aquest formulari perquè els seus professionals contactin amb tu.

* Sempre que hi hagi moviments en el compte durant els últims 6 mesos o es mantingui un saldo superior de 2.000 euros.

Els fons d'inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, S AU, i com a entitat dipositària, Caixa d'Enginyers, SCC. Pots consultar els fullets informatius i els documents amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrats en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers, a www.caixaenginyers.com/ca/web/fondosinversion/nuestra-gestion o a www.cnmv.es.

Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.Assegurances contractades amb la intermediació de Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Pots consultar a www.caixaenginyers.com/ca/web/grupo/detalle-grupo#bancaseguros les companyies amb què Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència.