10/07/2017 
descomptes  

Caldea 

La intercol·legial i Caldea han signat un acord de col·laboració per tal que els nostres col·legials puguin gaudir de diferents descomptes.
 
  • 20% de descompte dies feiners de dilluns a divendres sobre tots el serveis realitzats en el Centre Termolúdic  Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les nostres recepcions( excepte restauració i botigues).
  • 12% descompte els caps de setmana i festius sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness  INÚU i adquirits a les nostres recepcions (excepte restauració i botigues)
  • Oferta especial de llaçament. Aquesta oferta serà vàlida per a un beneficiari (posseïdor del document d'acreditació) més els seus acompanyants (màxim 4 persones). Per poder beneficiar-se d'aquesta oferta, serà obligatori identificar-se com a titular del forfeta de temporada al moment de realitzar una reserva i presentar el document d'acreditació (carnet col·legial o certificat de col·legiació)al moment de la compra del servei a la recepció de Cadea i INÚU.

La persona de contacte és Maria Gelpí de Fez 934591777 o bé maria.gelpi@caldea-innu.com