16/7/2015
Serveis professionals

Oferta Presto + Cost-It

El CAATEEB ha tancat un conveni per tal que els col·legiats puguin gaudir de grans preus en Presto, el primer programa de pressupostos BIM oriented.

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació ha signat un acord amb Presto per oferir als col·legiats dues promocions:  

  1. Comprar "Presto: Pressupostos i Medicions autoritzats amb USB" per 685 euros i et donem l'opció de comprar "Cost-It" durant un any per 95 euros.
  2. Comprar "Presto: Pressupostos i Medicions autoritzats amb USB" per 485 euros i et donem l'opció de comprar "Cost-It" per 395 euros. 

Els col·legiats més avançats en BIM que vulguin obtenir un gran avantatge amb l'adquisició de Presto, pagaran 780 euros en lloc del seu valor PVP actual, que és de 1.330 euros.

 Mentre que els altres que encara no estiguin molt integrats en BIM, podran adquirir Presto a un preu menor i pagar en un any, quan s'implantin Cost-It a un import molt reduït.

 Si us voleu acollir a algunes d'aquestes ofertes, heu d'escriure  comercial@rib-software.es indicant a l'assumpte "Oferta Presto + Cost-It CAATEEB" o bé trucar al 91.448.38.00