16/5/2019
 

 BIZ Barcelona 2019

El CAATEEB conjuntament amb la Intercol·legial participa al BIZBARCELONA. El saló on trobarás les respostes i inspiració per emprendre o fer crèixer el teu negoci.

Els próxims 12 i 13 de juny al recinte Firal de Montjuïc (Barcelona) se celebrarà la nova edició del BIZBarcelona 2019, l'espai on es posen els negocis a treballar.

Aquí trobaràs respostes i inspiració per a emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació...amb la més àmplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocades a persones emprenedores, start ups, pimes i autònoms.

La millor combinació de recursos públics i privats que t'ajudaran a crear o fer créixer els teus negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tots.

La Intercol·legial dins del marc del Saló, ha organitzat una conferència sobre "Transformació digital i entorns personals" a càrrec de Genís Roca i Milagros Perez Oliva, organitzada per l'Associació Intercol·legial i oberta a totes les persones col·legiades de les Corporacions associades, es farà el dijous 13 de juny a les 12h.

 Accés gratuït al Biz Barcelona: Gràcies a la Intercol·legial, tots els col·legiats interessats en assistir-hi, tindreu accés gratuït al recinte. Enviant un correu electrònic a treball@apabcn.cat obtindreu el vostre codi promocional i les instruccions necessàries per fer correctament la inscripció

 

 Si vols més informació, consulta la web del Biz Barcelona, fent click aquí