14/9/2020
 

 Biz Barcelona 2020

El CAATEEB conjuntament amb la Intercol·legial participa al BIZBARCELONA. El saló on trobarás les respostes i inspiració per emprendre o fer crèixer el teu negoci.

Et convidem al nou BIZBARCELONA20, un saló presencial i online decidit a col·laborar en la reactivació del teu negoci, en l'impuls de l'emprenedoria i en la recuperació de l'ocupació del talent local.

Amb la crisi derivada de la COVID-19, s'han doblat els esforços per a estar al costat de les persones emprenedores, autònoms i autònomes, les empreses, les pimes i les start-ups per a ajudar-les a transformar-se i adaptar-se a la nova realitat.

Us recomanem  Talent Arena, l'espai de nova creació que comparteixen els dos esdeveniments. És el punt de trobada de persones emprenedores, autònoms i autònomes, grans empreses i pimes amb el talent local i on es generaran oportunitats d'ocupació.

La conferencia "Del negoci tradicional a l'empresa 2.0" está organitzada per la Intercol·legial  i tindrà lloc el 21 de setembre, de 10h a 11h, al Pavelló 8  amb el ponent Ivan De San Nicolàs, Entrepreneurship Consultant & DPO.

A causa de les circumstàncies especials derivades de la COVID-19, l'accés al Biz Barcelona será gratuït previa inscripció. El registre permet accedir al saló presencialment i a les activitats on line del BIZ Barcelona (conferencies en streaming i assessorament on line).

 L'entrada al BIZ Barcelona o al Saló de l'Ocupació dóna accés a l'altre sense necessitat d'acreditar-se de nou. Per tal de registrar-vos i demanar la vostre acreditació cal que feu click aquí