Recursos per emprenedors

Consulteu els estudis d'oportunitats que ha realitzat el CAATEEB els darrers anys.

El CAATEEB just a l'inci de la crisi del sector al 2009, va començar a realitzar estudis d'oportunitats del sector de la construcció, que pretenen donar llum a possibles emprenedors en àmbits emergents generadors d'oportunitats en temps de crisi. 

El sector de la construcció transita cap a un nou marc conceptual que requereix de nous requeriments i capacitats tecnològiques, socials, econòmiques i mediambientals.


Informes publicats:

 

Informe d'oportunitats de negoci al sector de la construcció

Informe d'oportunitats de negoci al sector de la construcció (2009)

Informe de conclusions que pretén donar pistes respecte a quins són els àmbits identificats com a emergents o que ofereixen oportunitats, i quins canvis dels que es veuen venir, en un futur proper, poden produir oportunitats a mitjà termini.


Descarregar

El BIM i les noves startups

El BIM i les noves startups (2015)

Amb aquest informe es pretén donar pistes als professionals i al sector de les tendències i oportunitats que planteja el sector a partir de la incorporació de la metodologia BIM al sector, i en quins àmbits es poden generar oportunitats de negoci per a emprenedors a curt i/o mitjà termini.


Descarregar

Informe d'oportunitats i nous nínxols de mercat de l'Arquitectura Tècnica

Informe d'oportunitats i nous nínxols de mercat de l'Arquitectura Tècnica (2016)

L’objecte d'aquest informe és identificar en quins àmbits del sector, o fora d’aquest, els professionals del nostre col·lectiu poden tenir noves oportunitats de desenvolupament professional i de treball.


Descarregar