G18301
G – Gestió i organització en la construcció

Last Planner System

CAATEEB - Barcelona

Descripció

LEAN s’ha convertit en el sistema i filosofia global de producció i gestió de negocis del segle XXI que proporciona major valor al client a un cost menor, i Lean Construction és la seva adaptació a la Indústria de l’Arquitectura, l’Enginyeria i la Construcció. A més, cada cop són més les empreses i organitzacions que exigeixen, per contracte, treballar amb aquest sistema de producció.

LEAN CONSTRUCTION, BUILDING INFORMATION MODELING (BIM) i INTEGRATED PROJECT DELIVERY (IPD) creen una sinèrgia que porta el disseny, construcció i gestió de projectes a un nivell d’optimització de recursos.

Els avantatges que ofereix l’aplicació del Last Planner System són increment de productivitat, reducció de costos i de terminis de lliurament, increment de marge de benefici, identificació temprana de riscos i oportunitats, millor gestió del risc, major seguretat, qualitat i satisfacció del client…

Objectiu

  • Adquirir una visió global de Lean Construction i comprendre els seus principis, conceptes i eines clau.
  • Aprendre a veure la improductivitat i identificar els 7+1 “Despilfarros” a la construcció.
  • Conèixer les fases del Last Planner System (planificació a llarg, a mig i a curt termini) mitjançant la construcció del projecte d’una edificació.

Programa

  1. Last Planner System.
  2. Simulació de Master Plan i Pull Session.
  3. Simulació de la Planificació Intermitja.
  4. Implantació de la millora contínua Lean.
  5. The Pull Planning Lean Game.
  6. Conclusions.

Professors

Juan Felipe Pons Achell

Arquitecte Tècnic. Màster Universitari en Gestió de l'Edificació i Especialista Universitari en Lean Manufacturing. CEO Think In Lean. Formador, Speaker i Consultor LEAN.

Formació certificada amb la ISO 9001:2015

Inici:
Fi:
Dimecres, de 10 a 18 h
Hores totals:
8 h
Barcelona
Preu curs:
390.00 €
Preu col·legiat:
234.00 €