Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme 

G50528 

-

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 

El Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme proporciona una formació orientada a formar  professionals capaços de dirigir operacions immobiliàries, des de la seva concepció fins al lliurament del producte edificat a l'usuari.
 
Aquest curs busca formar professionals que s'encarreguin d'impulsar i dirigir el projecte des d'una perspectiva de globalitat, portant a terme els treballs de planificació, coordinació i seguiment, i desenvolupant les habilitats de liderar, programar i conduir l'operació cap als objectius de temps, cost i qualitat definitius.
 
Un Project Manager amb èxit sorgeix de la correcta combinació de tres elements:

  • Una sòlida formació en gestió del procés de l'edificació
  • Una bona visió estratègica per desenvolupar les funcions necessàries per a la realització de l'operació
  • Unes habilitats directives que li permetin liderar el projecte immobiliari, dirigir les persones que integren l'organització i coordinar els agents que hi participen. 
     

 
Amb aquest Màster obtindràs un títol de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i et donarà els continguts i coneixements per superar àmpliament els exàmens per la certificació Project Management Professional (PMP) i la Certified Associate in Project Management (CAPM) pel Project Management Institute (PMI).

 

  Descarregat el catàleg (PDF) 

 

Amb la col·laboració de: 

 

 

 

 

Video presentació del curs

 Curs organitzat amb el suport de:

 

logo UPC    logo PMI