Postgrau de Direcció d'Execució Professional 

E50117 

-

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 

L’únic Postgrau per a Directors d’Execució de Catalunya, que s'imparteix a la ciutat de Barcelona. Des del CAATEEB, conscients que la formació continua és un element bàsic en la millora del col·lectiu i sabedors que la formació que es rep a les universitats no contempla moltes de les tasques que actualment desenvolupen els directors d’execució, s’ha programat aquest postgrau amb la finalitat de donar els coneixements i aptituds necessàries per poder portar-les a terme.

Els professors que formen part de l’equip, són tots professionals en actiu que habitualment treballen com a directors d’execució, i amb una àmplia i llarga experiència en tot tipus d’obres, des d’edificis d’habitatges plurifamiliars fins a centres comercials, passant per obra pública, i treballant tant com a professionals lliberals, tant en solitari com formant part d’equips més amplis i pluridisciplinars.

 El programa ha estat dissenyat des del coneixement del sector i del desenvolupament de la feina diària de direcció d’obres, per tant, des d’una visió pràctica, tenint en compte aspectes com el control d'obres i el control de qualitat dels edifcis.

IMPORTANT! Per rebre més informació envia un mail a formacio@apabcn.cat

  

  Descarregat el catàleg (PDF)

  

Amb la col·laboració de: 

 

 

Video presentació del cursPostgrau homologat per L’Agència de Certificació Professional, ACP, per l’accés a la certificació professional com a DIRECTOR D’EXECUCIÓ DE L’OBRA