Quadre docent

El quadre docent del CAATEEB està format per un àmpli equip de professionals que combinen la docència amb l'exercici professional.

​​​​​​​

Gaspar Alloza

rquitecte tècnic col·legiat. Postgraduat en Acústica Arquitectònica (PAA) per la Business Engineering School La Salle (URL).

Víctor Almagro

Enginyer Industrial. Especialitat en Tècniques Energètiques. Director d'Enersoft, SL. Vicepresident d'APERCA (Ass. de Prof. de les Energies Renovables de Catalunya).

Lluís Aranda

Graduat en enginyeria civil. Project Leader de BAC Engineering Consultancy Group.

Iván Arias

Graduat en Prevenció i Seguretat Integral. Tècnic Superior en PRL. Expert en Seguretat i Salut. Mediador.  

Jordi Armadà

Arquitecte Tècnic col·legiat. Senior Quantity Surveyor. Participació en l’equip de gestió i coordinació de projectes Espai Barça com a Quantity Surveyor.

Miguel E. Arredonda

Enginyer  en Telecomunicacions. Enginyer europeu. Director de Seguretat. Tècnic competent per elaborar plans d’autoprotecció. Cap Territorial de seguretat i protecció a Catalunya de Telefónica entre 1998 i 2000. CEO de l’empresa Segurnomía.

Josep Augé

Arquitecte tècnic col·legiat. Coordinador de seguretat en obra pública i privada. Sergent de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

 

Francesc Xavier Aumedes

Arquitecte Tècnic i Enginyer d'Edificació col·legiat. Director d'Execució d'Obres (Aumedes Dap, S.L.P.U.). Guanyador Premi Catalunya Construcció 2012 a la Direcció d'Execució de l'Obra.

Xavier  Badia

Enginyer d’Edificació. Director d’Execució d’obres (Vinclament S.L.P) Professor adjunt i cotitular a la Universitat Ramon Llull d’Arquitectura i Edificació La Salle.

Marc Barjola

Arquitecte Tècnic a DARQ, SLP

Teresa Baró

Consultora de comunicació, formadora, escriptora i conferenciant. Vint anys d’experiència en l’assessorament d’empreses i professionals, en l’entrenament d’habilitats de directius, comercials, tècnics, científics, docents, personal de serveis i professionals dels més diversos sectors. Ha publicat 5 llibres, entre ells: La Gran Guía del lenguaje no verbal y Manual de la comunicación personal de éxito. Col·laboradora habitual dels mitjans de comunicació. Conferenciant internacional.

Andrei Bejenaru

BIM Manager en PGI Engineering. Membre del Autodesk Expert elite. Participació en més de 25 projectes desenvolupats en Revit MEP.

Ezequiel Bellet

Arquitecte tècnic col·legiat. Coordinador de seguretat. Professor de Seguretat i salut de l'Escola d'Arquitectura La Salle. Director acadèmic del postgrau de Coordinadors de Seguretat i Salut en la construcció.

Joan Ramon Blasco

Arquitecte. Professor Titular d'E.U. a l'ETSAB-UPC, assignat a l'ETSA Vallès. Consultor d'estructures, membre acadèmic de l'ACE.

Jorge Blasco

Arquitecte. Consultor d'estructures. Vocal de l'Àrea Tècnica del'Associació de Consultors d'Estructures (ACE) i professor del Departament d'Estructures de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ETSAB - UPC. Soci fundador d'Estudi m103, SLP

Raiza Botini

Enginyera Tècnica d’Obres Públiques. Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Coordinadora de Seguretat i Salut en obres d’edificació, túnels i transports i obra civil. Supervisora i Coordinadora de Coordinadors de Seguretat i Salut. Health & Safety Manager.

Robert Brufau

Doctor arquitecte. Professor titular de l'ETSAV-UPC. Membre acadèmic de l'ACE.  

Daniel Calvache

Llicenciat en Dret. Màster en Dret Immobiliari. PMD per ESADE. Asset Services Business Development Director a CBRE.

Rafael Capdevila

Enginyer d’Edificació i Arquitecte Tècnic col·legiat. Director Executiu a Barcelona Architecture & Engineering Project. Soci de Bardají-Capdevila Management Barcelona, S.L. Especialista en Construction Management, gestió urbanística i DEO.

Josep Carrió

Llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. MRICS. RICS Registered Valuer. Director del Departament de Valoracions, Taxacions i Consultoria a CBRE.

Jordi Casals

Arquitecte Tècnic i Enginyer d’Edificació col·legial. Màster en Project Management. Project Manager Professional (PMP) pel Project Management Institute (PMI). Director de projectes i operacions a Hill International.

 

Anna Casas

Doctora Arquitecta. Professora ETSAV-UPC. 

Javier Chaves

Arquitecte tècnic i Enginyer d'edificació col·legiat. Director d'Execució de Tècnics G3. Project  Manager.  

Olga Cid

Arquitecta tècnica col·legiada. Enginyera d'edificació. Tècnica Municipal. Experta en programes informàtics d’amidaments i pressupostos. Professora de la Universitat d'Arquitectura de La Salle. 

Bega Clavero

Graduada en Ciències i Tecnologies de l'Edificació (EPSEB), Col·legiada. Màster en Arquitectura i Sostenibilitat: Eines de Disseny i Control Mediambiental, Fundació UPC. Postgrau en Direcció d'Execució d'Obra, CAATEEB. Passivhaus Tradesperson, Tècnic d'Obra Passivhaus, Passivhaus Institut. Tècnica a Progetic Projectes Sostenibles, Enginyeria especialitzada en edificis de baix consum energètic, nZEB.

Mònica Clemente

Advocada de l’Assessoria Jurídica del CAATEEB.

Susana Collado

Arquitecta tècnica col·legiada. MBA per la Universitat La Salle-Ramon Llull. Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) des de 2001. Project Manager en Uniqlo Europe, Store Design and Construction. Facilities Manager en Uniqlo España.  

Anna  Comellas

Doctora en dret. Experiència com advocada en diferents bufets de Barcelona. Formadora en matèria de Dret urbanístic, dret administratiu i contractació publicada a la Universitat de Barcelona.

Còssima Cornadó

Doctora en Arquitectura. Professora del departament de Construccions Arquitectòniques I a l'ETSAB - UPC.

Agustí Costa

Arquitecte tècnic. Dissenyador i professor de l'Escola Elisava.

Ainhoa Crespán

Llicenciada en ciències econòmiques i empresarials, consultora en gestió. Professora associada a la Universistat Pompeu Fabra.

Natàlia Crespo

Arquitecta tècnica col·legiada. Màster en PRL. Coordinadora de Seguretat i Salut a SGS Tecnos, SA, especialitzada en obres de rehabilitació. Membre de la comissió de seguretat i salut del CAATEEB.

Víctor del Mar

Llicenciat en Dret. Màster en Mediació. Advocat i Mediador. Col·laborador del Servei de Mediació dels Jutjats Laborals.

Xavier Delgado

Arquitecte tècnic i Enginyer de l'edificació col·legiat. Màster en Rehabilitació. Màster Project Manager. Cap departament tècnic de projectes i diagnosi.

César Díaz

Doctor Arquitecte. Catedràtic de Construccions Arquitectòniques ETSAB - UPC. 

Alicia Dotor

Arquitecta. Arquitecta de l'equip de restauració del Pavelló de Sant Manel de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Anna Durán

Llicenciada, Màster en Direcció d’empreses (ESADE), Postgrau en Real Estate Analysis. Associate Director en CBRE Valuation Advisory.

Maria Duran

Arquitecta. Des d'un inici ha combinat la seva tasca en projectes i obres de l'àmbit sanitari, educatiu, d'oficines i residencial, amb la de BIM Manager, coordinant i supervisant tots els projectes BIM i creant protocols i metodologies de treball a nivell de despatx.

 

Lídia  Echániz

Arquitecta tècnica col·legiada. Enginyeria en Organització Industrial. Experiència en Direcció d’Execució d’Obra i Coordinació de Seguretat.

Pilar Estrada

Senior Quantity Surveyor en Tècnics G3.

Luis Fernández

Arquitecte tècnic col·legiat. Professor associat d'Instal·lacions de l'EPSEB. Director de projectes del departament d'enginyeria de GAM.

Rafael Fernández

Economista. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Titulat per la IHK Universitat de Frankfurt en Corporate Finance (Mergers and Acquisitions). MBA per IESE. Experiència internacional en entorn Multinacional. Directiu.

Colin Finlayson

Enginyer civil. Master in Quantity Surveying (Herriot-Watt University). Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS). Director and founder at Castiel Consultants.
Especialista en Project & Cost Management per a clients internacionals que operen a Espanya.

Lluís Font

Llicenciat i Doctor en Ciències Físiques. Professor Titular d’Universitat. Auditor Tècnic d’ENAC especialitzat en la mesura de radó amb detectors de traces.

Josep Maria Forteza

Arquitecte tècnic col·legiat. Director General de Tècnics G3. Project Management and Quantity Surveyor.

Victor Forteza

Arquitecte tècnic -Enginyer de l’edificació. Partner a Tecnics G3. Amb una trajectòria de més de 25 anys en el sector.  

Joan  Franch

Geòleg consultor en els àmbits de l'enginyeria geològica i la geotècnia.

Lindy Garber

Master's Degree in Business Administration(ESADE). Master of International Management. Director Advisory & Transaction Services Investor Leasing CBRE.

Virginia Gascón

Arquitecta tècnica col·legiada. Màster BIM Manager. Professional lliberal. Experiència com a Direcció d'Execució d'Obra i a l'àrea de producció i d'estudis de Dragados.

Gorka Gibert

Arquitecte. Formador Autodesk certificat en Revit i Autocad. Director de projectes BIM a GESOB, Asesoría y Gestión de Proyectos y Obras HG. Anteriorment Formador i consultor BIM.

Josep Lluís Gil

Arquitecte Tècnic col·legiat. Project Manager. Gerent de l'empresa GESOB: Assessoria i gestió integrada de projectes i obres. 

Xavier Gimferrer

Arquitecte. Màster en Tecnologia en Arquitectura. Professor associat d'ETSAV-UPC. Col·laboracions amb diferents despatxos en l'àmbit de disseny, anàlisi, i càlcul estructural.

Albert  Gonzàlez

Arquitecte i Arquitecte tècnic. Tècnic superior en prevenció
de riscos laborals, especialitat seguretat. Diplomat Ceprevén
i CFPA Europa.  Membre de la taula d'interpretació de la normativa
de seguretat contra incendis (TINSCI). Tècnic del Servei de
Prevenció de Bombers de la Generalitat de Catalunya i profesor
en diversos cursos a l'ISPC, EBPC.

 

Mónica González

Llicenciada en Dret. Head of Legal Asset Services a CBRE.

Jordi Gosalves

Arquitecte tècnic col·legiat. Promotor immobiliari. Diplomat en Direcció d'empreses Promotores i Constructores. Màster en Economia de la Construcció. Director de grup empreses promotores.

Xavier Güell

Direcció i Administració d'Empreses. PDD IESE Business School. Màster en Desenvolupament immobiliari. Director Capital Markets a CBRE.

Enric Heredia

Arquitecte tècnic col·legiat. Membre de l'Associació de Consultors d'Estructures (ACE). 

Emilio Herrero

Arquitecte tècnic col·legiat. Director de seguretat. Tècnic competent per elaborar plans d’autoprotecció.Cap Territorial de seguretat i protecció a Catalunya de Telefónica entre 2001 i 2004.

foto
Andreu Ibañéz

Director tècnic responsable del despatx professional ESTUDI CUYAS 38, S.L. especialitzat en el disseny i càlcul d’estructures.

Elena Iborra

Psicòloga, Coach, Professora de desenvolupament competencial en Euncet Business School i formadora d'habilitats directives.

Manel Iglesias

Doctor en Conservació-Restauració (UB).Restaurador. Membre GRAPAC-CETEC-Patrimoni (UAB-IQS). Professor de la Secció de Conservació-Restauració. Facultat de Belles Arts (UB).

Alex  Inglés

Arquitecte tècnic, Màster en Project Manager en Edificació i urbanisme. Postgraduat en BIM Management Gestió Multiplataforma. 18 anys d'experiència com Arquitecte Tècnic. Ha treballat en despatxos com Terradas Arquitectes, Josep Ferrando Bramona, Eulàlia Aran, GCA. Actualment director tècnic en WIT Architects.

Enric Iturbe

Arquitecte tècnic col·legiat. Màster Project Manager en edificació i Urbanisme. Col·laborador habitual amb Ardèvol Consultors Associats.

Sebastià Jané

Arquitecte tècnic i Enginyer d'edificació col·legiat. Master en Direcció i Organització d'empreses. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Coordinador de Seguretat i Salut en obres deconstrucció. Auditor de sistemes de gestió. Tècnic competent per realitzar Plans d'Autoprotecció PAU. 

Pedro José Jiménez

Arquitecte tècnic. Responsable del Departament de Facility Management a TBA Facilities.

Cristina Jorba

Enginyera d’edificació col·legiada. Investigació i desenvolupament 7D amb BIM.

Noelia  Jordán

 Graduada en prevenció i seguretat integral. Responsable nacional d'operacions per empresa de serveis auxiliars.

Josep Carrió

Llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. MRICS. RICS Registered Valuer. Director del Departament de Valoracions, Taxacions i Consultoria a CBRE

Joan Antoni Juan

Enginyer superior en informàtica. Màster en gestió de tecnologies de la informació. Certificació ITIL. PMP (Project Management Professional). Director de projectes de TI. Soci fundador i director TI RacionalRenting SL. 

Yolanda  Larrubia

Arquitecta col·legiada Coac. Llicenciada en dret col·legiada Icab. Tècnica en Servei de Planejament de la Direcció de Serveis d’Urbanisme de l’AMB. Professora Docent Investigadora EPSEB- UPC. Pèrit judicial al servei de l’Adm.Justícia especialització àmbit valoracions i contenciós- administratiu. Pèrit Tercer  al servei de l’Administració Tributària.

Jordi Lecha

Arquitecte tècnic col·legiat. ACME.

Josep Linares

Arquitecte tècnic col·legiat. Director UO de Rehabilitació i Millora de l’Habitatge de l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya. 

Jordi Llargués

Enginyer en automàtica i electrònica industrial. Màster en Project Management i Màster en PRL. Real Estate Manager Iberia / HSE-Corporate Security de Bayer.

 

Lluís Llop

Arquitecte Tècnic i Arquitecte. Especialitzat en restauració i rehabilitació d'edificis

Xavier López de Pablo

Formador i consultor de d'especialitats digitals corporatives: Marketing Online, Social Media Management, SEO, Personal Branding, Content Marketing, disseny i ofimàtica.

Ángel López

Arquitecte. Cap de la divisió d'operacions de Bombers de Barcelona. Co-redactor del Procediment d’Actuació de Bombers en Patologia de la Construcció.

Fabián López

Doctor arquitecte. Membre de Societat Orgànica (assessoria ambiental en el camp de l’arquitectura).

Miquel López

Arquitecte tècnic i Enginyer d'edificació col·legiat. Màster Project Manager. Postgraus en Facility Management, Property  Management i Anàlisi de Viabilitat. Head of Technical Department CBRE. Property Management.

Daniel Magdaleno

Enginyer tècnic industrial. Tècnic del Servei de Prevenció de Bombers de la Generalitat. Certificació tècnica de nivell avançat en prevenció i seguretat en cas d’incendi, expedida ISPC. Màster en prevenció de riscos laborals

Fructuós Mañá

Doctor Arquitecte. Professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Resmundo Manga

Doctor en Enginyeria de la construcció.  PhD Civil Engineer en BAC en Engineering Consultancy Group.Ha estat gerent de  l'oficina a Brasil de l'empresa BAC Engineering Consultancy Group, entre 2011 i 2016.

Jordi Maristany

Doctor Arquitecte. Cap del departament d'estructures de l'arquitectura de la UPC.

Jordi Marrot

Arquitecte tècnic i graduat en ciències i tecnologia de l’edificació. Responsable de la unitat de rehabilitació i medi ambient del CAATEEB. Consultor tècnic d’edificació certificat amb la categoria excel·lent per ACP.

 

Alejandro Martin

Llicenciat en Ciències socials (UB). PDD per IESE. Director de TDSystem.

Oscar Martinez

Arquitecte Tècnic. PGcert Project MAnagement in the Built Enviroment. Chartered Quantity Surveyor (MRICS). Director de BREEAM España. Experiència com a Contract Manager, Senior Quantity Surveyor i Cost Manager en diversos projectes nacionals i internacionals.

Pere  Martínez

Enginyer tècnic en explotació de mines (UPC). Màster en prevenció de riscos laborals, especialitats seguretat higiene, ergonomia i psicosociologia en el treball. Tècnic de l’SPEIS de Barcelona de la Divisió de Prevenció i Protecció Civil. Cap de Guardia. Diversos articles i ponències en congressos i jornades de protecció contra incendis.

Susana Martínez

Graduada en Enginyeria de Mines Graduada en Enginyeria de Mines. Tècnic Superior PRL. Coordinadora de Seguretat i Salut a Consultories i Enginyeries especialitzades i Tècnica de PRL en constructores.

Marisa Mas

Advocada de l’Assessoria Jurídica del CAATEEB. 

Sebastià Massagué

Arquitecte tècnic col·legiat. Sots-inspector Bombers de la Generalitat.

Ramon Mestre

Gerent de les empreses REHABILIT i HUMICONTROL.

Adriana Miras

Llicenciada en Dret. Property Management, Asset Services a CBRE.

Víctor Molinet

Enginyer de camins, Canals i ports. Tècnic de prevenció d'incendis al servei de prevenció d'incendis i Salvaments de l'Ajuntament de Barcelona.

Jordi  Molla

Llicenciat en Psicologia clínica. Consultor, terapeuta i formador en habilitats directives. Responsable Acadèmic de l’Àrea d’Habilitats Directives de LaSalle Campus Barcelona. Fundador d’Assep, especialistes en el desenvolupament personal.

Victòria Moreno

Llicenciada i Doctora en Ciències Físiques. Professora del Departament de Física de la UAB.

José Carlos Morgado

Llicenciat en Ciències Químiques.

Angel Muñoz

Especialista en informàtica

Gemma Muñoz

Arquitecta tècnica col·legiada i Arquitecta. Professora d’estructures de La Salle i ETSAB, UPC. Coordinadora del màster d’estructures de La Salle – Ramon Llull. .

Joan Manuel Nicolàs

Arquitecte.

Eladi Oliva

Enginyer industrial en l’especialitat d'Estructures.

Direcció de projectes de Control Demeter.

Jordi  Oliva

Responsable tècnic d'accessibilitat – Arquitecte.  Àrea de Promoció de l'Accessibilitat i de Supressió de Barreres. Secretaria General. Departament de Benestar i Família

Joan Olona

Doctor en Tecnologia de l’Arquitectura, Arquitecte Tècnic col·legiat i Director Tècnic de OLONACASAS.

Belén Onecha

Doctora Arquitecte. Professora a l’ETSAB-UPC. Sòcia Fundadora de les societats odarquitectura i EfficientHeritage

Marta Osorio

Enginyera Industrial. Certificació tècnica de nivell avançat en prevenció i seguretat en cas d’incendi, expedida per ISPC. Actualment és Tècnic a la Divisió de Protecció Civil i Prevenció del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament de Barcelona.

Jordi  Pabón

Tècnic en projectes d'edificació. Autodesk Revit Architecture Certified Professional. Autodesk Revit Certified Instructor. Consultor i formador BIM. 

Aida Padullés

Directora comercial de All Realty Investments Consulting i de Alterra Grupo Inmobiliario, SL i Directora de Open Habitat SL.

Antoni Paricio

Doctor Arquitecte i Arquitecte tècnic col·legiat. Professor de l'ETSAV-UPC.

Francesc Peña Martínez

Arquitecte tècnic i Enginyer d'edificació col·legiat. Project Manager. Gerent-soci de la consultora Cuestor analistas SL i del despatx Vitruvio arquitectura i project management, SL.

Ares Perera

Enginyera Tècnica d'Obres Públiques. Tècnica Responsable del Sistema Integrat de Gestió de l’empresa Infraestructures.cat
Auditora interna de sistemes de gestió de Qualitat i Mediambiental. Membre de la Unitat de Suport Tècnic de l’ITeC.

 

Eduard Pérez

Arquitecte Tècnic PMP. Soci d’ANIMA Arquitectura Construcción. Membre del Project Management Institute. Dilatada experiència en direcció integrada de projectes i gestió d’obres, en intervencions de caire singular i rehabilitació d’edificis històrics.

Jordi Pérez

Arquitecte tècnic col·legiat. Project Manager.Cap del Departament de Project Management de l'Àrea de Gestió d'Actius de Anticipa Real Estate.

Jesús Piñel

Enginyer tècnic industrial. Màster Gestió integral d'instal·lacions i eficiència energètica. Delegat zona Llevant a Comsa Services. Anteriorment Responsable Operacions zona Llevant a Comsa Services.

Carla Planas

Enginyera Industrial. Professora associada del Departament d'Enginyeria de la Construcció (UPC).

Albert Pons

Arquitecte Tècnic col·legiat. Actualment Soci Director de TBA Facilities. Anteriorment Director General de Grupo Inmobiliario Castellví i Director Tècnic Área de Patrimoni de Inmobiliaria Colonial.

Gerard Pradas

Enginyer de camins, Canals i ports.  Tècnic de prevenció de Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament.

Josep Pratdesaba

Arquitecte. Professor del Departament d'Estructures a arquitectura de l'ETSAV, UPC. Consultor d'Estructures i membre de l'equip Fargas Arquictectes FGRM.

Jaume Prous

Arquitecte. Professor associat de la UPC.

 

Fernando Ramos

Doctor Arquitecte. Catedràtic ETSAB.

Mercè Ramos

 Enginyera industrial. Project Manager i sòcia professional de Valeri Consulttors.

Iñaki Rigo

Arquitecte. Postgrau Facility Management. Director de projectes vinculats a FM a TBA Facilities.

Gemma  Rius

Arquitecta tècnica col·legiada. Directora d'Execució d'Obres (Aumedes Dap, S.L.P.U.). .

imatge
Eric Renaud Rivera

Formador analísta i consultor informàtic, Analista de sistemes a Iswolk Technologies, SL

Isidre Rodríguez

Responsable de l'Àrea de Formació en Informàtica del CAATEEB.

Miquel Rodríguez

Enginyer de Camins, Canals i Ports. Postgrau en anàlisi estructural avançat. Professor associat a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Félix Ruiz

Arquitecte tècnic col·legiat. Doctor Enginyer Civil. Enginyer d'Obres Públiques. Director del Campus Universitari de la Mediterrània, Perit Judicial i tècnic de l'Administració Local. Col·laborador de l'Institut d'Estadística i Matemàtica Aplicada a l'Edificació (de la UPC). 

Francisco Ruiz

Arquitecte tècnic col·legiat i Enginyer de materials. Director de SIGMA Arquitectura i Enginyeria. Director Tècnic de TECO.

M. Carmen Ruiz

Metge especialista en medicina familiar i comunitària. Diplomada en M. Ambiental. Coordinadora del grup patologia ambiental a la CAMFIC.

Oriol Ruiz

Enginyer Industrial. Tècnic Projectista Instal·lacions. Construction Manager.

Albert Sagrera

Arquitecte. Membre de Societat Orgànica (Assessoria ambiental en el camp de l'arquitectura).

Maite Sainz de la Maza

Arquitecta autònoma amb despatx propi des de l’any 2000. Cofundadora de Fetdeterra. Assessora acreditada per ACCIO, per al desenvolupament de projectes d’ ECO-INNOVACIÓ i Economía Verda.

Josep Lluís Sala

Arquitecte tècnic col·legiat. Consultor i formador GIS.

Vicens Sala

Formador certificat de Presto. CEO d’ÀBAC Consultors del Vallès, distribuïdors de Presto des del 1997

Lluïsa Sánchez

Arquitecta. Especialista en Instal·lacions i energia en l'edificació. Gerent i Sòcia de JSS Associats, Enginyeria i Arquitectura. Professora Universitària a l'ETSAV-UPC i ETSAB-UPC.

Marc Sans

Enginyer Industrial. Sotsinspector del cos de Bombers de la Generalitat. Certificació tècnica de nivell avançat en prevenció i seguretat en cas d’incendi, expedida per ISPC.  Màster en Polítiques Públiques de Seguretat. Diplomat CEPREVEN i CFPA Europa.

Pere Santamaria

Arquitecte. Professor de la Universitat Politècnica
de Catalunya (UPC).

Javier Sanz

Arquitecte. Arquitecte col·laborador en l'Equip de Restauració de la UPC. Arquitecte a Teules 2001, SL. Professor de l'ETSAB-UPC.

Marc Seguí
Marc Seguí

Arquitecte. Professor d'ETSAB-UPC. Soci de Seguí Arquitectura, SLP.

Víctor Seguí

Doctor Arquitecte. Professor titular del Departament de Construccions Arquitectòniques I, assignat a l'ETSAV-UPC.  Soci de Seguí Arquitectura, SLP.

Llorenç Serra

Gerent d'Aparelladors Serveis Professionals, corredoria d'assegurances, S.L.U

Paula Serra

Arquitecta. Colaboradora en Societat Organica, Màster en Arquitectura i Sostenibilitat i máster en Instalacions i eficiència energètica.

Marta  Serrat

Arquitecta tècnica col·legiada. Professional lliberal. Experiència com a Cap d’Obra i al departament d’Estudis a Construcia, Teyco i ACS.

Meritxell Serrat

Consultora, formadora i distribuidora de Presto i productes Itec des de 1999.

Montse Solà

Arquitecta tècnica col·legiada i Enginyera d'edificació. Gestora energètica Freelance.

Alejandro Soldevila

Arquitecte tècnic col·legiat. Interiorista. Expert en llicències d'activitat. 

Esther  Somoza

Llicenciada en Psicologia. Màster en Direcció de RH, formació en negociació a Harvard, Màster en Coaching Organitzacional. Formadora i consultora en l'àrea de gestió de persones.

Fernando  Tortajada

Llicenciat en Arquitectura per la UPC-ETSAB, Master en Gestió i Direcció d’Empreses Constructores de la UB, Master en Gestió urbanística de la UPC i Programa Direcció General a IESE. Director Tècnic de TR Corporación Inmobiliaria.  

Fernando Valdivia

Doctor en Dret per la Universitat de Barcelona. Magistrat.

Gabriel Valeri

Arquitecte tècnic col·legiat i Enginyer edificació. Director general de Valeri Consultors. Conseller de VGIS AIE. Premi Catalunya Construcció en DEO 2014.

Celestí Ventura

Arquitecte tècnic col·legiat. Consultor en projectes Immobiliaris. Managing Director en Uniq Residential. Ex director general de METRO-3, SA. 

Diego Vidoni

Arquitecte Tècnic col·legiat. Soci a Bimetric. Àmplia experiència com a BIM Manager i BIM Coordinator per a propietats, constructores i enginyeries. Expert en aplicació pràctica de Navisworks en gestió de projectes i execució d'obres.

 

Carles Vilà

Arquitecto. Autodesk Revit Architecture Certified Professional. Autodesk Revit Certified Instructor. Consultor y formador BIM.

Antoni Vilanova

Arquitecte. Màster en Patologia, Diagnosi i Tècniques de Rehabilitació i Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic per la UPC.

Manel Vilaplana

Advocat. Diplomat per Esade en Assessoria i Gestió Tributària.Diplomat en Dret Fiscal Internacional per la UB. Soci-director de Mavica Assessors SLU. Assessor fiscal.

Judit Viñas

Llicenciada en Psicología, experta en gestió i coordinació de projectes de desenvolupament competencial.

Gerardo Wadel

Doctor Arquitecte. Membre de Societat Orgànica, consultora d'arquitectura i sostenibilitat.

Joan Lluís Zamora

Doctor Arquitecte. Professor titular del Departament de Construccions Arquitectòniques I de la UPC. Membre del Laboratori d'Innovació i Tecnologia a l'Arquitectura.