09/06/2017 

La Corredoria s'apropa a les Delegacions 

La Corredoria d'assegurances es desplaçarà a les Delegacions per atendre als col·legiats, oferint un servei més proper i personal.
 

A partir d’ara, amb la voluntat de donar un millor servei i assessorament personalitzat als col·legiats de les comarques, la Corredoria d’assegurances ”Aparelladors Serveis Professionals” desplaçarà periòdicament els seus assessors comercials a cadascuna de les Delegacions col·legials, a fi d’evitar-vos desplaçaments a Barcelona i realitzar les vostres consultes, tràmits i gestions d’una forma més pròxima.

 

Us informarem puntualment de les dates en què podeu ser atesos a les vostres respectives Delegacions per tal que pugueu demanar cita prèvia.

 

Calendari d'atenció de la Corredoria a les Delegacions:

 

 Granollers - caateeb.vor@apabcn.cat 14 de juny
 Terrassa - caateeb.voc@apabcn.cat 21 de juny
 Vilafranca del Penedès - caateeb.vilafranca@apabcn.cat 29 de juny
 Manresa - caateeb.bba@apabcn.cat per determinar
 Mataró -caateeb.maresme@apabcn.cat    2 d'octubre
 Vic - caateeb.osona@apabcn.cat 25 d'octubre

 

L’horari d’atenció serà de 10:00h a 13:30h

 

La Corredoria a banda de les assegurances de Responsabilitat Civil,  on us poden presentar les millors pòlisses del mercat de forma personalitzada i adaptada a cada perfil professional, i de la Previsió Mútua (PREMAAT), també us ofereix un ventall d’assegurances molt ampli: de vida, d’accident, de malaltia, de la llar, de salut o de vehicles, entre d’altres, sempre a uns preus molt competitius i avantatjosos per als col·legiats i familiars.

 

Demana cita prèvia a la teva Delegació!