13/6/2014
Noticies de Visats

 Com reduir pes dels pdf amb fotografies

Us donem unes recomanacions per afavorir el procés de visat dels documents que envieu en els vostres expedients, tramitats per l’oficina virtual.
 

Per facilitar el procés de visat dels documents que envieu en els vostres expedients, tramitats per l’oficina virtual, heu de tenir cura que cadascun d’aquests documents no superi els 30Mb.

Si aquest document pdf conté fotografies, us recomanem que tingueu les següents precaucions:

  • Convertiu les imatges a format jpg. amb una resolució de 150 ppp.
  • Si es tracta de documents escanejats, feu l’escaneig en blanc i negre (si la tramitació ho permet) i no en color o escala de grisos.
  • No imprimiu documents per escanejar-los posteriorment; és millor imprimir-los directament a PDF, mitjançant l’opció “Imprimir” d’Adobe. A la versió 2010 de word, això s’ha de fer amb l’opció “Anomena i desa”.

Per poder reduir més el pes d’aquests pdf’s us hem preparat un document que ho explica pas a pas. Manual per reduir el pes d'un arxiu pdf.

Per últim, una vegada tingueu el document pdf definitiu, us recomanem que des de Adobe i amb el document obert, el passeu per la impressora pdf, per eliminar possibles impureses que pugui contindre el document.

 Feu arribar les vostres consultes al CAATEEB...

 Podeu fer arribar les vostres consultes sobre Visat Digital, a través del web del CAATEEB.