8/5/2017
PREGUNTES FREQÜENTS

 Com es pot saber si un habitatge o un edifici disposa de certificat d'eficiència energètica?

L’Institut Català d'Energia té a disposició dels usuaris les dades corresponents a la informació pública dels certificats d’eficiència energètica dels edificis a través del Cercador de certificats d’eficiència energètica d’edificis.

Abans d'emetre un Certificat d'Eficiència Energètica es poden comprovar mitjançant la base de dades que l’Institut Català d'Energia té a disposició dels usuaris, les dades corresponents a la informació pública dels certificats d’eficiència energètica dels edificis a través del Cercador de certificats d’eficiència energètica d’edificis.

Aquest cercador és una eina digital que permet accedir a la informació tècnica dels diferents certificats d'eficiència energética d'edificis o habitatges inclosos al Registre Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La cerca es pot realitzar per adreça o referència Cadastral o bé també amb l'identificador del tràmit (ID) de Tràmits Gencat o del Canal Empresa. Un cop accediu a les dades tècniques del Certificat d'Eficiència Energètica també podeu descarregar en PDF l'etiqueta energètica corresponent.

El Certificat d'Eficiència Energètica és un dels treballs que es poden acollir a la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil del CAATEEB en el moment de visar el treball professional. Alhora, en el cas de certificats d'eficiència energètica d'habitatges, si juntament amb el CEE tramiteu el Certificat d'Habitatge Usat disposareu d'un descompte en el visat dels dos treballs.