logo CAATEEB
logo CAATEEB
logo consell
Amb el suport de: logo consell

Ens cal la teva participació

Per conèixer la realitat de la professió i identificar noves oportunitats. Només són 2 minuts. Respostes anònimes

El CAATEEB va impulsar fa uns mesos el projecte “Perspectiva de la professió 2020”, un estudi per identificar i quantificar les diferents activitats que avui desenvolupen els arquitectes tècnics i la importància que tenen en el seu dia a dia.

Amb aquest estudi, el més ambiciós en abast i en representació que s’ha fet fins ara al sector, volem arribar més enllà del col·lectiu col·legiat, i obrir la participació a qualsevol arquitecte tècnic.

L'objectiu és que tots puguem disposar d’una fotografia de la professió, on quedin reflectides les diverses activitats dels professionals de l’arquitectura tècnica i el pes específic de cadascuna d’elles.

Per què? I per què ara?

Els canvis socials i els del sector de la construcció en particular que s’han produït en la darrera dècada, han transformat la nostra professió. Els arquitectes tècnics ja no només dirigim obres i visem projectes, també fem moltes altres funcions que una formació tan generalista com la nostra ens capacita per exercir. Tenim doncs altres rols, altres tasques, altres necessitats.

A més, la incertesa que es deriva de la COVID-19 fa més necessari que mai aquest estudi, per encarar millor el futur.

Participa al qüestionari de la professió i explica’ns quines són les teves activitats principals. Només són 2 minuts.

Ara és el moment de posar en valor la nostra professió

#tornemaconstruir