Inici > La institució > Òrgans de governEleccions al CAATEEB

Aquest ha estat un any d'eleccions i també ho ha estat al CAATEEB. El 4 d'abril va prendre l'acord de convocar eleccions a aquest òrgan institucional previstes per al 9 de juny, segons el que estableixen els Estatuts col·legials i atesa la data conjunta fixada pel Consell de Col·legis d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Catalunya per a tots els col·legis catalans. La convocatòria i la normativa electoral es va publicar en els mitjans d'informació del CAATEEB, es va ubicar un espai específic d'informació electoral al web i també de forma presencial a la seu de Barcelona i a totes les delegacions.

El 16 de maig, la candidatura encapçalada per Maria Rosa Remolà va ser designada per la Junta Electoral com a candidatura única a les eleccions, desprès de comprovar que complia tots els requisits exigits per la convocatòria i els Estatuts del CAATEEB.

Nova Junta de Govern del CAATEEB 2011

Nova Junta de Govern del CAATEEB.

Així, una nova Junta de Govern dirigirà el nostre Col·legi durant els propers quatre anys. Maria Rosa Remolà accedia per segona vegada a la presidència del CAATEEB, amb un equip format per Esteve Aymà (secretari), Maria Àngels Sánchez (tresorera), Carolina Cuevas (comptadora), Joan Carles Batanés (vocal-delegat del Bages-Berguedà-Anoia), Antoni Floriach (vocal-delegat del Maresme), Maria Molins (vocal-delegada d'Osona), Jaume Casas (vocal-delegat del Vallès Occidental), Sebastià Pujol (vocal-delegat del Vallès Oriental), Jordi Gosalves (vocal) i Adrià Guevara (vocal).

L'acte de pressa de possessió va tenir lloc el 6 de juny, en el qual la presidenta, d'acord amb els Estatuts, va procedir a la designació d'Antoni Floriach com a vicepresident primer.

La nova Junta de Govern del CAATEEB afrontarà el seu nou mandat amb l'objectiu de reforçar la professió en un marc de canvis profunds , uns canvis que afecten el sector de la construcció, les relacions entre els agents del sector, així com les funcions dels col·legis professionals.

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona · Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona · www.apabcn.cat