Inici > La institució > Integrants del CAATEEBCol·legiats, precol·legiats i societats

El Col·legi és la institució que representa i ordena l’exercici de la professió d’aparellador, arquitecte tècnic i enginyer d’edificació i treballa per promocionar-lo tècnicament i econòmicament, com també per projectar la seva funció social. Per a dur a terme aquesta tasca, el CAATEEB assumeix igualment el paper d’una entitat de serveis, no solament per als seus col·legiats, sinó també per a la resta de professionals i empreses del sector de l’edificació, l’arquitectura i l’urbanisme. El CAATEEB integra un col·lectiu professional format per gairebé 8.000 aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació, així com també les societats professionals col·legiades.
El CAATEEB treballa també per apropar el món laboral a l’estudiant d’arquitectura tècnica i enginyeria d’edificació mitjançant la precol·legiació. Amb aquesta modalitat, els estudiants poden accedir a bona part dels serveis en condicions similars als col·legiats. Finalment el CAATEEB contempla la possibilitat d’afiliació a altres professionals que mostren interès en gaudir dels seus serveis, productes i avantatges. Com cada any, s’han realitzat sessions informatives d’acollida als nous col·legiats. L’objectiu d’aquestes sessions és donar a conèixer els serveis del Col·legi i assessorar sobre l’exercici de la professió una vegada s’ha obtingut la titulació universitària. 

Nombre de col·legiats:
Nombre de col·legiats del CAATEEB amb col·legiació única 7.682
Col·legiats com a segona col·legiació i altres casos amb efectes a 31/12/2011 292
TOTAL 7.974

INTEGRANTS DEL CAATEEB

Nombre de col·legiats 7.974
-En actiu 7.274
-Sense activitat professional  700
Nombre de pre-col·legiats   223
Nombre de societats professionals   286
TOTAL 8.483

Aquestes dades estan tancades a 31 de desembre de 2011

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona · Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona · www.apabcn.cat