Inici > Servei al col·legiat > Corredoria d'Assegurances > Introducció

La Corredoria ASP va rebre l'autorització de la Direcció General d'Assegurances el 17 de març de 2011 i posteriorment s'ha adequat un espai físic per ubicar la nova corredoria i poder oferir un millor servei als col·legiats, en aquest sentit també s'ha adquirit i posat en marxa un programa informàtic especialment creat com a base de dades i de gestió per a corredories ( VISUAL-SEG ) i s'ha posat en marxa un nou web amb l'objectiu facilitar informació sobre les diferents assegurances que la Corredoria pot oferir, tant amb l'àmbit professional com en la vesant personal (autònom).

Des de la posada en marxa de la Corredoria al mes d'abril de 2011, s'han aconseguit acords especials amb diferents entitats asseguradores referents a responsabilitat civil per a societats professionals, col·lectiu vida risc, salut, incapacitat per malaltia o accident, defensa jurídica, etc. S'ha treballat per poder oferir diversos tipus de productes principalment per gestionar i millorar la responsabilitat civil professional i altres tipus d'assegurances professionals i per a autònoms.

La Corredoria ha intermediat durant el 2011 un volum de primes de 7.667.038 €.

A continuació donen les principals dades i gestions realitzades en l'exercici 2011, relatives a les Mútues MUSAAT i PREMAAT.

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona · Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona · www.apabcn.cat