Inici > Delegacions > Delegació de l'Alt Penedès-Garraf > Introducció

Al desembre se celebrava l'Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades que va aprovar el pressupost d'ingressos i despeses per al 2012 presentat per la Junta de Govern, que acompanyava un programa d'acció col·legial que es fonamenta en la voluntat de mantenir, potenciar i millorar els serveis i augmentar les accions col·legials amb una forta aposta pel rellançament de la professió. Una de les primeres accions relacionades amb el nostre rellançament professional va ser la proposta que va aprovar l'Assemblea de constituir la nova delegació de l'Alt Penedès-Garraf, amb seu a Vilafranca del Penedès, per conversió de l'actual oficina de serveis. La posada en marxa de la sisena delegació dóna compliment al compromís de desplegament territorial del CAATEEB establert en els Estatuts col·legials. El company Sebastià Jané exercirà provisionalment la funció de representació del Col·legi en aquestes comarques com a delega en funcions, tal com indiquen els Estatuts, fins a les properes eleccions col·legials.

Inauguració oficina de serveis de Vilafranca. Imatge amb la Presidenta del CAATEEB i els components de la nova delegació.

Inauguració oficina de serveis de Vilafranca

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona · Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona · www.apabcn.cat