Inici > Delegacions > Delegació d'Osona > Equip responsable

La comissió territorial inicialment va estar constituïda per: Andreu Riera, Maria Molins, Toni Llobet , Arcadi Prat, i Santi Garolera com a vocal de la Junta de Govern i delegat d'Osona. Després del període electoral el 6 de juny es va constituir la nova comissió territorial formada per Andreu Riera, Toni Llobet i Arcadi Prat. Maria Molins, va ser la escollida com a vocal de la Junta de Govern i delegada d'Osona en substitució de Santi Garolera.

En el decurs de l'any 2011, els membres de la Comissió de la delegació s'han reunit setmanalment, els dimecres al migdia, per tractar assumptes referents al funcionament dels serveis, programació i organització d'activitats tant a nivell professional com lúdic, visites tècniques, exposicions, relacions institucionals, vetlla dels interessos dels col·legiats a nivell d'atribucions i promoció de la nostra professió a la comarca.

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona · Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona · www.apabcn.cat