Impulsem la rehabilitació

El pla europeu 'Next Generation' preveu la mobilització a Espanya de 6.820 milions d'euros dedicats a la rehabilitació i millora energètica del parc edificat per reactivar i transformar l'economia després de la COVID-19.

Aquesta és una oportunitat que els arquitectes tècnics no podem deixar escapar

Descobreix tot el que el CAATEEB pot fer per a tu

Una oportunitat única

1 Amb 'Next Generation', el sector de l’edificació pot recuperar el seu paper com a dinamitzador de l’economia espanyola, amb una aposta ferma i decidida per la rehabilitació i una transformació cap a una economia més sostenible. 2 El parc residencial espanyol disposa de més de 3 milions d'edificis amb una antiguitat de més de 50 anys, el que suposa el 30% del total edificat. La rehabilitació d'aquest parc edificat obre les portes a un mercat amb un alt potencial econòmic. 3 Els arquitectes tècnics, per la nostra formació i especialització, estem cridats a tenir un paper clau en aquest procés. Per això, cal estar preparats per quan arribi el moment. Des del CAATEEB hem apostat sempre per la rehabilitació i el manteniment i per això tenim eines i recursos a disposició dels tècnics.

Com arribarà aquesta inversió al nostre sector?

El 28 d'abril de 2021 el CAATEEB va organitzar una sessió informativa per explicar quina serà l'estratègia per gestionar les ajudes del pla 'Next Generation'. A la sessió es va parlar sobre les oportunitats de negoci que s'obriran per al sector de l'arquitectura tècnica. Pots recuperar la sessió en aquest vídeo

Què ofereix el CAATEEB per fer front a aquest procés?

Subvencions i ajuts

Et mantenim al dia sobre les subvencions que estan vigents. T'expliquem quines són les ajudes, els requisits que s'han de complir i com sol·licitar-les.

Borsa de treball

Si ets un professional liberal i vols que et derivem feines, apunta't a la Borsa d'encàrrecs. Et farem arribar les demandes de feina que ens arriben.

Formació

Aquí trobaràs un ampli programa de formació per tal que estiguis al dia amb totes les novetats que es produeixen en el camp de la rehabilitació i el manteniment.

Eines i recursos

Des del Col·legi treballem per oferir-te eines i recursos que et siguin útils en el teu dia a dia professional i que facin més senzilla la teva tasca. Aquí els trobaràs recollits.

Assessorament

Si tens qualsevol problema tècnic o legal, t'ajudem a trobar la solució més adequada a les teves necessitats. També et donem suport amb la gestió de les teves assegurances.

Normativa

Et facilitem informació sempre actualitzada sobre el marc legal que afecta a les teves intervencions. T'ajudem a identificar quina normativa has d'aplicar en les teves obres.

Agenda

Aquí trobaràs les properes activitats que s'organitzen relacionades amb la rehabilitació i el manteniment.

Notícies

Consulta aquí les darreres notícies sobre la rehabilitació i el manteniment que et poden interesssar a tu o als teus clients

Tècnic de capçalera

Web dirigit a la ciutadania per difondre la cultura de la rehabilitació i el manteniment i la figura del tècnic de capçalera.

Agenda de la construcció sostenible

En aquest web trobareu documentació, eines i recursos per aconseguir una construcció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.